ی بچه زیر ۶ سال دارم ۱۵۰ تا سکه مهریه دارم دلایل ۱معتاد ب ترمادول هست ۲تعادل نداره یعنی سه بار خودکشی کرده پرونده هست ۳ با مامور دولت درگیر شده بخاطر دعوا زندان افتاده ۴پرونده تو دادگاه زیاد داره ۵ شعور نداره فهم نداره درک نداره زن نمیفهمه ی لباس من تو چن سال نخریدم نفسه درست حسابی نمیده ۶ی اتاق سه در چهار هست اونم تو خونه پدرش هست اونجا هستم ک حتی جا برای نشستن نیست ۷توحین میکنه تهدید ب مرگ میکنه همیشه فحش ناموسی میده ۸ مارکی دارم ک ثابت میکنه منو تهدید ب مرگ میکنه ک تو پیامها هست دو سه بار صدای ضبط شده هست دیگ تحمل ندارم از چشم افتاده دیگه نمیخوام همش ب این فکر میکنم طلاق بگیرم میتونم کار زندگی بسازم ۹ دست مادرش زد شکست ب روی پدرش قمه کشید و سرشو شکست ب برادرش قمه کشید یعنی کسی تو شهر راضی نیست ریختش بگیره و کلی چیزای دیگ هم هست با این اوضاع پدر مادرش تو زندگی من دخالت میکنن میگن تو بدی عصرش ده تا زن میگیرم براش بنظرتون میتونم حضانت بچه مو بگیرم برم آخه تهدید ب مرگ شدم هر روز ازش میترسم اما نمیخوام مقصر باشم تو دادگاه جهیزیه مو میخوام
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هیچ رای قطعی قبل اقدام وجود نداره همه این موارد بستگی به دفاعیات و مدارک روی پرونده و نهایتا قانع کردن قاضی داره امابااین توضیحاتی که دادین میتونید حضانت بگیرید