2777
2789

پلیس فتا ؟شونزده روز شد مانتو رو نفرستادن وقتی پیام دادم با سه تا پیج هر سه تارو ریپورت کردن 

الان اگه ده برابر اون مانتو خرج کنم ازشون شکایت میکنم در  درجه اول واگذارشون به خدا

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

زنگ بزن راهنماییت میکنن

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاهبرداره؟ من میخوایتم از اونجا بگیرم😐😭

😭😭😭😭واس منو ک نفرستادن بعدم اعتراض کردم بلاک ریپورت شدم میشه شما دایرکت بدی میخام ازتون خرید کنم ولی الان تو سایتی خوندم ک نفرستادید بعدم بلاک ریپورت کردید ببینید چی میگه

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر