2777
2789

قول میدم برم وسط خیابون اسپیکر هم ببرم آهنگ تکون بده آرش رو بزارم سه ساعت قر بدم ولی اونا رتبه های بزارن😑😑😂😂

رد دادم بخداا😭😭🤣🤣

چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست🤍⭐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فقط میخوام مطمین شم روزانه با آزمون مجاز میشم یا نه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

منم فقط میخوام مطمین شم روزانه با آزمون مجاز میشم یا نه

دختر نه به کامنتت نه به خط آخر امضات🫠😂

چرا انقد تناقض🥲🥲

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

دختر نه به کامنتت نه به خط آخر امضات🫠😂چرا انقد تناقض🥲🥲

چون اون موقع داغ بودم نمیفهمیدم دارم چه غلطی میکنم🤣🤣🤣

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

چون اون موقع داغ بودم نمیفهمیدم دارم چه غلطی میکنم🤣🤣🤣

ای بابا🥲دور از جون عزیزم

ان شاـٔ الله یه رشته‌ی خوب قبول بشی♥️

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ای بابا🥲دور از جون عزیزمان شاـٔ الله یه رشته‌ی خوب قبول بشی♥️

قربونت عزیزم😍😘