2777
2789

همیشه بهترین خونه بهترین محله رهن و اجاره میکرد تازه ی قیمتی هم میداد که صاحبخونه باهاش قرارداد ۳ساله میبست

و همون ۳سال رو هم میدیدی مجدد تمدید کردن

مثلا از بچگی من تاحالا ک یادمه ۳یا۴ تا خونه عوض کردن

در عوض همیشههه زنو شوهر شاغل بودن با حقوق و مزایای خوب طلا میخریدن

یبار خانمش ی گردنبند نشونم داد گفت اینو تو نوزاد بودی ب نیت تو خریدم😂چون خواستگارم بودن،بعد میگفتم عب نداره قسمت هم نبودیم حالا هرموقع عروس شدم سر عقدم بده میخندیدیم،خیلی باهم راحت بودیم،زمان نوزادی من طلا فکرکنم گرمی ۱۳هزار تومن بوده و حقوق کارگر ماهی ۱۵۰ تومن.

بعد الان این همکار بابام نمدونم چندکیلو طلا داره میگه میخوام همه رو بین ۳ بچه تقسیم کنم.

یک عمر تو خونه های عالی زندگی کردند الانم کلی طلا هدیه میگیرند

چقدر بعضیا شم اقتصادی خوبی دارن

اکثر اقوامشون مهاجرت کردند و فقط طلا میخریدن

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ادم خوبیه که میخاد به بچه هاش بدهپدر من چندین ملک داره داده اجارهقرونی هم به من نمیده

خیلی ایمان قوی داره

همیشه میگفت وظیفه مرد اینه نذاره اب تو دل زنو بچه تکون بخوره

سالهاست بازنشسته شده باخقوق و مزایای بالا 

بازهم کار میکنه میگ خانمم تو رفاه باشه

این ک ی عمر کار کنی بدی بچه ها و عروس دامادا مفت مفت بخورن رو درک نمیکنم 

پس عمر رفته و جونی آدم چی

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

خیلی ایمان قوی دارههمیشه میگفت وظیفه مرد اینه نذاره اب تو دل زنو بچه تکون بخورهسالهاست بازنشسته شده ...

منم همسرم کل ارثیه اش

را سکه خرید

به نیت بچمون

میتونست خونه بخره بده اجاره

ولی گفت من خوشم نمیاد ملک بدم اجاره

اینکه طلا میخریدن خیلی خوبه ولی اینکه مستاجر بودن نه مستأجر بودن خیلی باعث استرس و نگرانی و اعصاب خوردی برای همه اعضا خانواده میشه من خودم تا حالا یکبار اسباب کشی کردم هشت سال یه جا بودم و چند سالم اینجارو اجاره کردم بعد میرم خونه خودمون ولی اجاره نشین بودن بدترین حس دنیاست 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چقدر ادم خوبیه که میخاد به بچه هاش بدهپدر من چندین ملک داره داده اجارهقرونی هم به من نمیده

مادرشوهر من یه بار حرف ارثیه شد گفت من که چیزی ندارم یه دست النگو دارم اونم وصیت کردم برسه به دخترام !

۱۳ سال از اون موقع گذشته نه اون النگو ها مونده نه مادرشوهرم مرده، ولی حرفش همیشه یاد همسرم میمونه

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

این ک ی عمر کار کنی بدی بچه ها و عروس دامادا مفت مفت بخورن رو درک نمیکنم پس عمر رفته و جونی آدم چی

خیلی خاصه واقعا 

بشدت خانواده بامحبت و وابسته ای دارن

😅😅الهی سالم باشن پدر و مادرا ارث نخواستیم

واقعا 

ولی خب از هیچی شانس نیاوردیم هیچ 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»