2777
2789

قبلا تا یک زدم نیرو میخواستن جایی که دوستم بود فروشنده 

من پیام دادم دوستم ادمین هست ردم کرده حالا چند روزه گیر داده بیا برو اینجایی که می‌خوام بیام بیرون ، برای تو مناسب و خوبه 

گفتم تو چرا میخوای بیایی بیرون گفت من دوست ندارم این محیط های معمولی رو، می‌خوام برم جایی که ساعتش بیشتر باشه 

الآنم زنگ و پیام که برو مغازه بازه باهاش صحبت کن 

بنظرتون مشکوک نیست؟

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

چرا مشکوکه. احتمالا تعهد داشته که مدت معینی کار کنه و زودتر میخواد بیاد بیرون و باید جاش یکی بذاره

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجوری قبول نکن که زنگ بزنی بگی میخام برم جاتخودت اول حضوری برو ببین شرایطش چطوریه از صاحب مغازه ج ...

بنظرت مشکوک نیست؟

بهم گفت برو امروز حرف بزن باهاش ، هی میگفت بری ها 

بعد یکی دیگه از همکلاسیهام زنگ زد گفت داره با دوستم می‌ره مصاحبه کاری 

بنظرت مشکوک نیست؟بهم گفت برو امروز حرف بزن باهاش ، هی میگفت بری ها بعد یکی دیگه از همکلاسیهام زنگ زد ...

خب دویتت آدم مطمئنی نیست؟ صمیمی نیستین؟

اگه محل مصاحبه مشکوکه ، جای خلوته یا جای پرتیه نه اصلا نرو

خب دویتت آدم مطمئنی نیست؟ صمیمی نیستین؟اگه محل مصاحبه مشکوکه ، جای خلوته یا جای پرتیه نه اصلا نرو

نه همش دروغ میگه خیلی راحت 

همیشه هم یه کارایی می‌کنه همه ازش دوری میکنن