2777
2789
عنوان

شوهرم بهم زگیل تناسلی داد حالام میگ طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 5004 بازدید | 143 پست
ازدواج برا چیته با وجود همچین تجربه ای؟درس بخون کار کن تا جاییکه میتونی هم چوب کن تو آستین این مردک ...

چیکار کنم؟ قانون نداریم ک 

رفتم دادگاه میگم زگیل داده بهم میگن ب خانوادت نگو 

بخاطر اینکه قبولت کنه مهریه بخشیدی؟؟دیوونه ایاااا 

اون چندتا سکه هم نبخش سی تا اخه شد مهریه 

به پلیس فتا هم بگو و بخاطر تهدیدهاش شکایت کن و به جرم کلاه برداری در ازدواج هم میشه چون مریضی داشته و بهت نگفته برو پیش وکیل بجای اینکه تو سایت تاپیک بزنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر اینکه قبولت کنه مهریه بخشیدی؟؟دیوونه ایاااا اون چندتا سکه هم نبخش سی تا اخه شد مهریه به پلیس ف ...

وکیل دارم ولی فایده ای نداره اصلا دادگاه پیگیری نمیکنه همش میگن پرونده خانوادگی خودتون حل کنین

چیکار کنم؟ قانون نداریم ک رفتم دادگاه میگم زگیل داده بهم میگن ب خانوادت نگو

وکیل بگیر 

دادگاه و دار و دستش گوه خوردن 

بخاطر حرفاش تهدیداش هرچی مدرک داری بده دست وکیل نفقه و مهریت رو بزار اجرا 

اینکه اون درخواست طلاق داده به نفعته 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

مهریتو بگیر طلاقتم بگیر ازین خانواده کثیف هرزه جداشو بعد ترمیم برو و زگیل تناسلی هم بسوزون و درمان ک ...

ترمیم بره اسمش تو شناسنامش میمونه آجی

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

ااتفاقا بگو و برو پیش وکیل چوب تو آستینش کن اه حرصم گرفت چقدر ساده ایی تو بچه ایی مگه چندسالته

۲۶ سالمه 

پسره عوضی اصلا معلوم نیس کجا رفته خودشو گم و گور کرده خونه نیس 

وکیل بگیر دادگاه و دار و دستش گوه خوردن بخاطر حرفاش تهدیداش هرچی مدرک داری بده دست وکیل نفقه و مهریت ...

اون کثیف تر از این حرفاست اصلا ن تو زنگ نه تو چت هیچی نمی‌گفت خواسش بود الانم چهارماهه رفته من زنگ میزنم ج میده همین خودش ز نمیزنه

باهمین بیماری که اون بهت داد میتونی جدا بشی.گم بشه بره عوضی رو.خودتم برو پیگیری کن برو دکتر،کرایو کن

برای من ظاهری هیچی درنیامده اینجا گفتن چون درنیامده ممکنه سرطانی بشه و خطرناکه 

از این آدم جدا شو...به خدا توکل کن...اون خدایی که تو رو آفریده...به فکرت هست....یکی بهترشو بهت میده‌‌‌‌‌‌‌...دل شکسته جوابه...با خدا حرف بزن بگو خدا با این آدم آرامش ندارم من مجبورم جدا شم به شرطی که تو هوامو داشته باشی....حرف های شوهرتم همش دروغه....اون نتونست تو رو خوشبخت کنه بعدی رو هم نمی تونه.....از خدات باشه از سرت واشه....بگو برو خداروشکر....مطمعن باش این امتحان الهی هست خدا بهت سختی میده وبعدش آسانی هست....توکل کن و از این آدم سمی جدا شو

اون کثیف تر از این حرفاست اصلا ن تو زنگ نه تو چت هیچی نمی‌گفت خواسش بود الانم چهارماهه رفته من زنگ م ...

یه وکیل درست حسابی بگیر با همون ماهی یه سکه بزار داغش کنه تا دیگه با مشارکت خانوادش بلا سر دخترای دیگه نیارن کثافتا

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....