2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نداریم فقط لغو کاربری داریم که دسترسیتون بسته میشه ولی کاربری باز می مونه شما فقط نمیتونید پست بذارید و تاپیک بزنید لغو کنم؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

نداریم فقط لغو کاربری داریم که دسترسیتون بسته میشه ولی کاربری باز می مونه شما فقط نمیتونید پست بذاری ...

سلام

اگر روش تعلیق رو دلبخواهی می کردین مثلا به انتخاب خودش بود تعلیق قدیم یا جدید، اون طوری سایت شلوغ تر می شد.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلاماگر روش تعلیق رو دلبخواهی می کردین مثلا به انتخاب خودش بود تعلیق قدیم یا جدید، اون طوری سایت شلو ...

سلام به روش قدیم خیلی جو سایت رو خراب کرده بود هر کس ذره ای حس میکرد داره شناسایی میشه سریع میامد به کاربرا فحشهای زشت میداد تاپیکهای زشت میزد به نی نی یارها توهین بد میکرد که سریع بسته بشه مگه یادتون نیست؟ چون کاربری بسته میشد و اطلاعات دیده نمیشد در روز هفت الی هشت درخواست اینطوری داشتیم باعث شده بود امنیت سایت بیاد پایین

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام به روش قدیم خیلی جو سایت رو خراب کرده بود هر کس ذره ای حس میکرد داره شناسایی میشه سریع میامد به ...

یادمه. اما شلوغی اون روزها بهتر بود.

الان اگر ۲ تا روش تعلیق همزمان باشه خیلی خوبه. کاربرها حق انتخاب داشته باشن.

اون روزها خیالشون راحت بود که اگر شناسایی شدن راحت درخواست تعلیق می دادن. زیاد تاپیک زده می شد. کسی زیاد دنبال حذف تاپیک نبود. الان خیلی خیلی سایت خلوته. 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

یادمه. اما شلوغی اون روزها بهتر بود.الان اگر ۲ تا روش تعلیق همزمان باشه خیلی خوبه. کاربرها حق انتخاب ...

راحت درخواست نمیدادن مشکل این بود

الان هم برگرده دوباره همون کار رو میکنن خیلی از کاربرا شاکی بودن چون تاپیک میزدن فحش میدادن و عنوان میزدن به کاربرای سایت 

شلوغی باشه ولی امنیت نباشه چه خوبی داره