paaaarryaa مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 289 عنوان عقب افتادن پریود 69 بازدید | 17 پست خانما من ۱۲ روزه عقب انداختمروز ۱۰ اُم رفتم آزمایش خون hcg دادم منفی بود۳ تا بیبی چک گذاشتم منفی بودهبنظرتون با وجود اینکه منفین میتونه مثبت بشه؟یا فقط هورمونام بهم ریختهتروخدا هرچی میدونید بگیدنمیخوام باردار باشم دیروز | 17:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paaaarryaa مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 289 نه دیگه ازمایش دادی راه حلی نداری؟چیزی بخورم پریود شماصلا کل بدنم بهم ریخته۱۲ روزه این جوشا رو صورتم موندهتو pms گیر کردم😂
رستاخیزم عضویت: 1404/04/09 تعداد پست: 352 باردار نیستی نترس افسوس که جوانان نمیدانندو پیرها نمیتوانند🙂
asalidoxi عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 760 راه حلی نداری؟چیزی بخورم پریود شماصلا کل بدنم بهم ریخته۱۲ روزه این جوشا رو صورتم موندهتو pms گیر کرد ... چای زعفران یکیمآب و زردچوبه جوابه
paaaarryaa مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 289 آزمایش مهمه که منفی بودهدقتش بالاست ارهمن شهری ک توش زندگی میکنم تبریزهالان یک ماهی هست ک تهرانمالبته پارسالم ک اومدم تهران اینجوری عقب انداختمرفتم شهر خودمون فرداش پریود شدم میشه بخاطر آب و هوا باشه؟
paaaarryaa مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 289 شاید تبلی تخمدان داری نمیدونم تا شنبه صبر میکنم نشد میرم دکتر
paaaarryaa مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 289 همیشه همینه ؟ یا فقط این ماه اینطور شده؟ ن این ماه۳ ،۴ روز عقب میندازمولی من شهری ک توش زندگی میکنم تبریزهالان یک ماهی هست ک تهرانمالبته پارسالم ک اومدم تهران اینجوری عقب انداختمرفتم شهر خودمون فرداش پریود شدم میشه بخاطر آب و هوا باشه؟
haniiiss عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 665 ن این ماه۳ ،۴ روز عقب میندازمولی من شهری ک توش زندگی میکنم تبریزهالان یک ماهی هست ک تهرانمالبته پارس ... اره اینم میشه . شنیدم
paaaarryaa مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 289 چای زعفران یکیمآب و زردچوبه جوابه خوردمنمیشم لعنتیولی یچیزم بگم من شهری ک توش زندگی میکنم تبریزهالان یک ماهی هست ک تهرانمالبته پارسالم ک اومدم تهران اینجوری عقب انداختمرفتم شهر خودمون فرداش پریود شدم میشه بخاطر آب و هوا باشه؟
منجوک عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 4994 ارهمن شهری ک توش زندگی میکنم تبریزهالان یک ماهی هست ک تهرانمالبته پارسالم ک اومدم تهران اینجوری عقب ... آهانمدونم والاولی همیشه نشونه بارداری نیست