2777
2789
عنوان

چه‌جوری از دل همسر یا پارتنرتون در می‌آرید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 56 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عادتش نده به چیزیبزار حرف و دلتون یکی باشه،معذرت خواستی اونم قبول کرده و گفته دلخور نیست دیگه کشش ند ...

آخه کلا این مدت زیاد رفتارم خوب نبوده. دیشب دیگه اوجش بود. دوست دارم یه‌جوری خوش‌حالش کنم. مخصوصا الآن که بعد مدت‌ها قراره ببینمش.

دلخور نیست. ولی دوست دارم حالا که ناراحتش کردم انقدر اون‌موقع، برای جبران یه جوری خوش‌حالش کنم با یه ...

خب براش یه کادو کوچیک بگیر،اگه درموردش صحبت نمیکنه نمیخواد مسئله رو خودت پیش بکشی،کادو بگیر بگو چون دوست داشتم با یه کادو اینکه ناراحت شدی رو جبران کنم

خب براش یه کادو کوچیک بگیر،اگه درموردش صحبت نمیکنه نمیخواد مسئله رو خودت پیش بکشی،کادو بگیر بگو چون ...

اره. این منطقیه. 

یه چیز کوچولو می‌گیرم براش. کوکی هم پختم که ببرم واسه‌ش. :)

آخه کلا این مدت زیاد رفتارم خوب نبوده. دیشب دیگه اوجش بود. دوست دارم یه‌جوری خوش‌حالش کنم. مخصوصا ال ...

منم یوقتا واقعا همینطوری میشم،بعد خودم گریه میکنم اون عذرخواهی میکنه،البته ناراحتم میشه یه مدت😐

غذای مورد علاقه 

بعدشم اگر عذرخواهی کردی دیگه بگذر و بگو برای شاد کردنت یا قدر دانی کردن یا برای اینکه ببینی کارای خوبت مخصوصا وقتی شرایطم   رو درک میکنی و زود میبخشی بیشتر عاشقت میشم