2777
2789
عنوان

چه‌جوری از دل همسر یا پارتنرتون در می‌آرید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 56 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش یه هدیه بخر مثل:

هندزفری و ایرپاد توی دیجیکالا بهترینش 500 یا 700 هست 

موزر یا ریش تراش یا صفرزن که نهایت اینکه 500 اینا باشه

تیشرت،شلوار،کفش این یه مورد خیلی خوبه هروقت می‌پوشه یاد تو میوفته 

تیشرت ست با خودت

دستبند و گردنبند ست زنجیر که نهایتش 300 باشه خودم خریدم 270 همه فکر می‌کردن خریدم 700 800

ادکلن و عطر 

که خوشحال هم بشه و باهاش مهربون باش و بهش بگو که عصبی بودی و بابت حرفات معذرت می‌خوای یکم ناز کن و بچگونه حرف بزن دلش ومیبری و جبران میکنی

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

از کی دین شده عقیده

متاسفانه از وقتی یه عده فکر کردن بی بند و باری روشنفکریه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

همسر من رو شکمش خیلی حساسه 

براش کیکی که دوست داره می‌پزم و وقتی اومد ازش استقبال میکنم

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

من خودم تاحالا کاری نکردم که دلخوری پیش بیاد همیشه شوهرم باعث دلخوری بوده🤦🏻‍♀️😂به نظرم بهش بگو به حرفم فکر کردم دیدم به دوراز انصاف اون حرفو زدم ،به نظرم فقط بگو که این مسئله باز شه حل شه نمونه یه گوشه خاک بخوره و تلنبار بشه همه چی