2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیج کیلو .فقط شایدددد سایزت کم شده ‌‌

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

اگر هر روز انجام بشه و کالری مصرفی بیشتر نشه نسبت به قبل
اگر 70 کیلو باشی روزی 300 کالری باهاش می سوزونی. در ماه که سی روزه می شه 9000 کالری.
برای کم کردن هر کیلو باید 3500 کالری اضافه بسوزونی.
پس تقریبا می شه 2 کیلو و نیم. 

پیاده روی باید آروم باشه. اگر ضربان قلب بالا بره، کمتر چربی سوزی رخ میده.

بدون تصحیح غذا، کاهش وزن نخواهیم داشت.

بدن زن حدود 1500 کالری در روز نیاز به انرژی داره، بدن مرد 2000 کالری.

10 هزار قدم پیاده روی (=7.5 کیلومتر یا 1.5 ساعت) فقط 300 تا 600 کالری می سوزونه. 

وقتی کسی 3000 یا 4000 کالری در روز بخوره و با پیاده روی 300 تا کم بشه، هنوز به 1500 نمیرسه.

باید کالری ورودی ما به 1500 برسه، با پیاده روی همون هم بشه 1200، که 300 کالری رو از چربی های بدن مصرف کنیم.

یک دونه بیسکوییت، نه بسته، یک دونه 350 کالری داره، یعنی اندازه ی وعده ی مثلا نهار.

اگر بدون کنترل غذا پیاده روی کنیم، یه اثر مثبت داره، ماهیچه های پا ما قوی میشن و میتونیم مصافت بیشتری رو راحت پیاده روی کنیم.

الان من ۵۸ کیلو امو روزانه ۲۰۰ کالری بسوزونم چقدر میشه

من با فرض آدم 70 کیلویی گفتم. ببین وقتی وزنت کمه این حساب و کتاب ها کار نمی کنه. قدت چنده؟ چون بدن شروع می کنه بعد از چند هفته خودش رو وفق می ده.
در هر صورت 200 رو ضربدر 30 کن می شه 6000 کالری.
که اگر برگردیم به اون کیلویی 3500 کالری لازمه می شه مثلا 1 کیلو و 700 گرم یا چیزی شبیه این. 

من با فرض آدم 70 کیلویی گفتم. ببین وقتی وزنت کمه این حساب و کتاب ها کار نمی کنه. قدت چنده؟ چون بدن ش ...

قدم ۱۵۸ عزیزم

ممنونم دستم اومد من فکر کنم روزانه باید حدودی ۲۳۰ کالری بسوزونم و یه مقدار رژیمم رو کنترل کنم

رژیم هم گرفتم دوماه ولی ریزش مو گرفتمالان میخوام مثلا نهایت ۱ کیلو دیگه کم کنم

رژیمت چه جوری بوده ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه