2777
2789

تا اونا که پولم ندارن 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

آره واقعا بی پولی و مریضی خیلی سخته باهم

آدم بی پول بیشتر مریض میشه البته 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری فکر میکردم تا اینکه همین چند روز پیش فهمیدم نه

یکی از فامیل های شوهرم خیلی پولدارن خیلی 

بعد یکم حالش خوب نبوده میبرنش یه بیمارستان خیلی خوب بعد اونا واسه اینکه بتونن از اینا پول بیشتر بگیرن هی بنده تدارو الکی عمل میکنن با یه عمل انگار کلیه هاش از کار میفته و دیالیزی میشه بعدم میگن ریه اش مشکل پیدا کرده و خلاصه همه جای این بنده خدارو عمل میکنن تا میمیره همونجا حالا اون بنده خدا دامادش دکتره و دخترش پرستار دخترش میگفت نذاشتن منو اقای دکتر بریم ببینیمش اصلا با اینکه گفتیم دکتریم و اینا معلوم نیست چقدر الکی عملش کردن تو چند روز 500 ملیون گرفتن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
البته که بیماری به بی پولی لزوما ربط ندارهو لزوما پول بیماری رو درمان نمیکنه گرچه واقعا بیماری و بی ...

پول درمان نمیکنه ولی حداقل غصه همون بیماری رو میخورن تا اینکه عزیزشون پیشتون پر پر بشه پول نداشته باشید

منم اینجوری فکر میکردم تا اینکه همین چند روز پیش فهمیدم نهیکی از فامیل های شوهرم خیلی پولدارن خیلی ب ...

این دیگه از خریت خودشون بوده  چه ربطی به پول داره  

منم اینجوری فکر میکردم تا اینکه همین چند روز پیش فهمیدم نهیکی از فامیل های شوهرم خیلی پولدارن خیلی ب ...

آدمی که پولداره هزار برابر آدم بی پول باید زرنگ باشه 

این دیگه از خریت خودشون بوده چه ربطی به پول داره

بحث طمع دیگه بعضی جاها ببینن طرف پولداره طمع میکنن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بحث طمع دیگه بعضی جاها ببینن طرف پولداره طمع میکنن

دختر نگو ببینن طرف پولداره بگو ببینن طرف ساده اس وگرنه بی پولم میره طلاهاشو خونه شو میفروشه 

آدمی که پولداره هزار برابر آدم بی پول باید زرنگ باشه

درسته ولی وقتی طرف گیر بندازن کاری از دستش بر نمیاد میگن فلان جاش مشکل داره عمل کنیم خب خانواده چی بگن مریضم که حرفش خریدار نداره بعد عملم دوباره میگن یه مشکل پیش اومده براش دیگه میره جلو

پول درمان نمیکنه ولی حداقل غصه همون بیماری رو میخورن تا اینکه عزیزشون پیشتون پر پر بشه پول نداشته با ...

منظورم اینه که گاهی هرجی پول خرج کنن هم فایده نداره .....

متاسفانه اطرافم زیاد دیدم

البته کاملا قبول دارم پول نداشته باشی سختی اش دو چندان هست