2777
2789
عنوان

تولد پدربزرگم چه هدیه ای بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ بالای۹۰ساله کفن

/:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️‍🔥،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..❤️‍🔥❤️‍🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟......واینکه واس نی نی دارشدنم یه انشالا بگین دوستای مهربونم،🙏♥....( خیلیا ازمن راجب معجزه سوره ضحی بین زن وشوهری ویارسیدن حتمی به معشوق پرسیدن،،راجبش حتما تاپیک میزنم❤به هرکی دستورشو گفتم نتیجه گرفت🥰❤خودمم که معجزشو دیدم،واقعاااامعجزه بود چون خواسته خودم خیلی محال بود❤🥰🥰الان عاشق سوره ضحی هستم،همیشه زیرلب زمزمه میکنم(واس عاشق کردن بیش ازحد طرف مقابله به شرط نیت شرعی وازدواجه)❤.....تویی که داری امضامو میخونی،واست ارزوی بهترینارو دارم ازته دل❣️.....پروفایل خودمم🌈

ببین چی دوست دارهپدربزرگ من به گل علاقه داره من گلدون گل میخرم براش معمولا روز پدر یا مناسبت های دیگ ...

گل بخرم خوبه پس؟ 

آخه پیرهن نمیتونم الان برم بازار تولد شبه بعد منم تازه امروز فهمیدم 

چ حرف زشتی

زشت نبود واقعا تولد گرفتن واس سن بالاها انگاری یجوریه،،اما دورهمی کنارش باشن بش چیزی بدن ک عالیه(منظورم از تولدهای شلوغ پلوغ بود ک مناسب نیس)

/:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️‍🔥،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..❤️‍🔥❤️‍🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟......واینکه واس نی نی دارشدنم یه انشالا بگین دوستای مهربونم،🙏♥....( خیلیا ازمن راجب معجزه سوره ضحی بین زن وشوهری ویارسیدن حتمی به معشوق پرسیدن،،راجبش حتما تاپیک میزنم❤به هرکی دستورشو گفتم نتیجه گرفت🥰❤خودمم که معجزشو دیدم،واقعاااامعجزه بود چون خواسته خودم خیلی محال بود❤🥰🥰الان عاشق سوره ضحی هستم،همیشه زیرلب زمزمه میکنم(واس عاشق کردن بیش ازحد طرف مقابله به شرط نیت شرعی وازدواجه)❤.....تویی که داری امضامو میخونی،واست ارزوی بهترینارو دارم ازته دل❣️.....پروفایل خودمم🌈

گل بخرم خوبه پس؟ آخه پیرهن نمیتونم الان برم بازار تولد شبه بعد منم تازه امروز فهمیدم

ببین پدربزرگا که تجربه بیشتر دارن و بیشتر از ما زندگی کردن اصلا به مادیات توجه نمی کنن

حتی اگه یه شاخه گل هم براش ببری اونقدر خوشحال میشه که نگو

پس سخت نگیر😊

سایه‌ش بالا سرتون همیشه

با افتخار دختر ایرانم...💚
بچه ها پیرهن الان وقت نیس بخرم بنظرتون گلدون اینا بخرم خوبه ؟

نه بابا گلدون چیه واس مادر بزرگت میخوای بخری مگه اگه مذهبی برو ی تسبیح گرون قیمت سنگ بخر یا برو پارچه پیرهنی بخر براش گلدون اینا میخواد چیکا اخه