2777
2789
عنوان

تولد پدربزرگم چه هدیه ای بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ حرف زشتی

قصدم توهین نبود ولی خب لزومی نداره برا یه فرد سن بالا تولد بگیرین😂 سعی کن یه کادوی متفاوت و کاربردی بگیری که قیمتش هم مناسب باشه مثل دستگاه فشار سنج ولی قیمتش زیاد یا کفش راحت

چطور می تونید این حرفارو به زبون بیارید حتی

چون چهارسال پیش مادرم تو۴۵سالگی من کفنش کردم،،،چ دردی بدتر از این،،،بعد قصدم اهانت نبود،کفنی همراه دعا،،نه اینکه بش بدن اما براش نگه دارن،مادرم خودش کفنشو از حج اورده بود واس پیری،،،غافل ازاینکه عمرش حتی نیم قرن نبود

/:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️‍🔥،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..❤️‍🔥❤️‍🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟......واینکه واس نی نی دارشدنم یه انشالا بگین دوستای مهربونم،🙏♥....( خیلیا ازمن راجب معجزه سوره ضحی بین زن وشوهری ویارسیدن حتمی به معشوق پرسیدن،،راجبش حتما تاپیک میزنم❤به هرکی دستورشو گفتم نتیجه گرفت🥰❤خودمم که معجزشو دیدم،واقعاااامعجزه بود چون خواسته خودم خیلی محال بود❤🥰🥰الان عاشق سوره ضحی هستم،همیشه زیرلب زمزمه میکنم(واس عاشق کردن بیش ازحد طرف مقابله به شرط نیت شرعی وازدواجه)❤.....تویی که داری امضامو میخونی،واست ارزوی بهترینارو دارم ازته دل❣️.....پروفایل خودمم🌈

زشت نبود واقعا تولد گرفتن واس سن بالاها انگاری یجوریه،،اما دورهمی کنارش باشن بش چیزی بدن ک عالیه(منظ ...

شماها آدمای بی ذوق و سلیقه ای هستین که سن بالاها رو برای تولد گرفتن حساب نمی‌کنید مشکل از خودت بی شخصیتتونه نه ما 

چون چهارسال پیش مادرم تو۴۵سالگی من کفنش کردم،،،چ دردی بدتر از این،،،بعد قصدم اهانت نبود،کفنی همراه د ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم خیلی ناراحت شدم💔

میدونم قصد بدی نداشتی ولی شاید اسی با این جمله ناراحت بشه

امیدوارم روح مادر نازنینت تو آرامش باشه و خدا به شما صبر بده❤️

با افتخار دختر ایرانم...💚