2777
2789
عنوان

ظهور نزدیکه ان شا الله

| مشاهده متن کامل بحث + 20504 بازدید | 1648 پست

برقى از امام صادق عليه السّلام روايت كند كه فرمود: «هر كس از شما در حال انتظار فرج امام زمان عليه السّلام بميرد، مانند كسى است كه همراه قائم عجّل اللّه فرجه در خيمۀ او است، سپس لحظه‌اى درنگ كرد، و آنگاه فرمود: بلكه مانند كسى است كه همراه آن حضرت، شمشير بدست، با دشمن بجنگد، سپس فرمود:

لا و اللّه الاّ كمن استشهد مع رسول اللّه

: «نه چنين است، سوگند به خدا، مگر مانند كسى است كه در ركاب رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله شهيد مى‌شود»

ولی من هر روز دارم آدم ساکت تری میشم.

6-شيخ صدوق (ره) از امام صادق عليه السّلام نقل مى‌كند؛ كه فرمود:

«روزگارى بر مردم مى‌آيد كه امام آنها از آنها پنهان مى‌گردد، خوشا به سعادت آنان كه در اين زمان، بر امر ما ثابت و استوار باشند، كوچكترين پاداشى كه به آنها داده مى‌شود اين است كه خداوند به آنها چنين خطاب مى‌كند: «اى بندگان من! به راز پنهان من ايمان آورديد و غيب مرا تصديق كرديد، بشارت باد بر شما به نيكى پاداش از جانب من، براستى شما مرد و زن، بندگان و كنيزان من هستيد، از شما مى‌پذيرم، و از شما مى‌گذرم، شما را مى‌آمرزم، و به خاطر شما، به بندگانم باران مى‌دهم، و اگر شما نبوديد، عذابم را بر آنها فرود مى‌آوردم» .

جابر مى‌گويد: عرض كردم: «اى پسر رسول خدا! بهترين كار مؤمن در اين زمان چيست؟» .

فرمود: «حفظ زبان، و نشستن در خانه» .

ولی من هر روز دارم آدم ساکت تری میشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

السلام علیک یا ابا صالح المهدی (ع) 

سلام آقا جان، قربون قدم‌های مبارکتون بشم 

قدم سر چشم ما بزارید و ظهور کنید آقا جان💖🌈🌿

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم
6-شيخ صدوق (ره) از امام صادق عليه السّلام نقل مى‌كند؛ كه فرمود:«روزگارى بر مردم مى‌آيد كه امام آنها ...

سلام علیکم 

خوش آمدید 🌹

به دلیل فراوانی فتنه و آشوب ها 

و این قلب مومنان در این زمانه تحت فشار هست 

و ایمان افراد در معرض خطر است ...

در خانه نشستن ارجحیت بیشتری دارد نسبت 

به بیرون رفتن ...

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
سلام ببخشید کسی میدونه تو روایتی که تو پست قبلی فرستادمنشستن در خانهبه چه معنی هست؟

سلام عزیزم خانه به معنای قلب یا دل هست 

قلب ما خونه ی خداونده 

باید همه چیز رو از قلب مون بیرون کنیم  تا معشوق قدم به خانه ی دل ما بزاره، 

وقتی دل مون رو از کینه ی هرکسی و محبت هر کسی خالی کنیم یه حالتی به ما دست میده به نام حضور 

این حالت حضور یا عدم ، خونه ی امن ماست و نباید حتی لحظه ای از این حالت بیرون بیایم

تا جایی که بلد بودم بیان کردم عزیزم

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم