2777
2789
چه جالب که شما حتی اسم درستشم نمیدونی اون مک او اس هست برای لپتاپای اپل ، قدیما اسمش مکینتاش بود نه ...

والا بگی اپل میگن پز بود در ضمن مک او اس فقط پرو آپدیت میده 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب می‌خوام باتری سیو کنه

خاستنی که نیس عزیزم اگه لپتاپت نوه بده همونجا که خریدی بگو باتریم شارژ نگه نمیداره اگه کهنه اس که برو بیرون بخر یکی دیگه

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!
اینکه باتری سیو کنهمثل گوشی مثلا فک کن میخوای با گوشی کار کنی همش باید به شارژ وصل باشه

😐 حس میکنم زبان فارسی رو بلد نیستی یا من نمیتونم بفهمم چی نوشتی !

🍁 به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذشت

آهان پس خودمون کاری نمیتونیم کنیم

ولی در کل لپ تاپ هیچوقت اندازه موبایل شارژ نگه نمیداره میتونی ی ذره تنظیماتشو دست کاری کنی کمتر شارژ هدر بده اما خیلی تفاوت ایجاد نمیکنه قطعن مشکل از باتریه

😐 حس میکنم زبان فارسی رو بلد نیستی یا من نمیتونم بفهمم چی نوشتی !

من از قلب اروپا تازه اومدم فارسی یادم رفته 😂😔

منظورم اینه که فک کن گوشیتو برای استفاده کردن همیشه باید به شارژ بزنی تا روشن شه ینی اگه برق نباشه نمیتونی استفاده کنی 

الان لپ تاپ منم همینه و خیلی رو مخه مخصوصا زمانی که برق میره و نمیشه استفاده کرد ازش

من از قلب اروپا تازه اومدم فارسی یادم رفته 😂😔منظورم اینه که فک کن گوشیتو برای استفاده کردن همیشه ب ...

باطریش خراب شده دیگه 

اگه باطریش پلمپ هست خیلی سخته تعویضش 

اگه باطری از پشتش در میاد راحت میتونی عوض کنی 

🍁 به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذشت