2777
2789

خانم من رفتم خونه مادر شوهرم خونمونو سمپاشی کردم چون خرخاکی دیدم خونمون سمپاشی کردم بعد نتونستم بشینم ساعت ۱ ظهر بود که برقامون رفت بعد من تصمیم گرفتم برم خونه مادر شوهرم اینا  قبلاً یه قضیه‌ای پیش اومده بود و همسرم به مادرش سیلی زده بود و اینا قهر بودن و کاری کرده بود که مادر شوهرم یه هفته پیش که همسرم با مادر من دعوا کن فیزیکی و در این حین همسرم یه سیلی به مادر خودش زد چون باعث چون باعثش ادرش بود که این دعوا پیش اومده بود و من از اون روز تا امروز خونه مادر شوهرم نمی‌رفتم امروز چون سمپاش کرده بودیم نتونستم بشینم خونه رفتم و بهم بی‌احترامی کرد اخمو رفتار کرد باهام حرف نمی‌زد منم خونه جاری مینا نزدیک خونه مادر شوهرم ایناست رفتم اونجا و نیم ساعتم اونجا نشستم بعد به همسرم گفتم که منو ببر خونمون پا شدم اومدم خونمون و تو راه مادر شوهرم به من زنگ می‌زد نه سلامی نه چیزی کجا داری میری برگرد اینجا خونتون دارو زدی اثر نمی‌کنه درب‌ها رو باز کنی منم گفتم عیبی نداره درها رو می‌بندم همونجوری می‌شینم خونمون دستت درد نکنه اومدم نشستم الانم میرم خونمون اینجوری گفتم گفت نه من به خاطر دارو میگم گفتم ممنون بعدشم دیگه من خداحافظی کردم اونم خداحافظی نکرد قطع کردم تموم شد الان به نظرتون بهش زنگ بزنم یا همینجوری بمونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطور روتون میشه شوهرت مادرش رو سیلی زده؟؟؟!! بعدم رفتی خونه اش، تازه شاکی هستی تحویلت نگرفته! یا خدا ...

خب من چیکار کنم سیلی زده .‌‌..مادر شوهرم باعث شد فیزیکی همسرم و مادرم دعوا کنن و همسرم رف روی مادر من و مادرشوهرم چون من پدر ندارم اسم مادر منو پیش همسرم بد در اورده ک بد کاره هس و همسرم ب مادرم بد بین شده با این حال شاکی نباشم؟

چطور روتون میشه شوهرت مادرش رو سیلی زده؟؟؟!! بعدم رفتی خونه اش، تازه شاکی هستی تحویلت نگرفته! یا خدا ...

کاری کرده ک همسرم نمیزاره مادرم و خواهرمو ببینم یا برم خونشون الان دوساله درست ...اونقدر همسرمو پرمیکنه حتی پیش خودم..

ازخدا نمیترسه به مادرش سیلی میزنه؟ تقاص شو پس میده. 

توام دیگه زنگ نزن بیخیال. 

ولی خدایی با شوهرت دعواکن کارش بدبود

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

کارایی کرده ک همسرم چن بار روم دست بلند کرده و بیمارستانی شدم خیلی کارا در حق من بدی کرده حالا اون ب اون ی سیلی زده من شاکی نباشم خوب خودش کرده کاری کرده ک همسرم ب لب برسه و دست روش بلند کنه یکی ب من زد سیلی یکی ب اون ب من چون گف برو خونه حرف گوش ندادم عصبانی بود زد ب اونم‌چون ب مادر من تهمت زده بود و دعوا رو بیرون دم خونه ت محله دعوا انداخته بود زد 

چجوری روت شده بعد اون جریان تنها پاشی بری خونشون؟ ببخشید پروویید یا‌من نمیفهمم چجوری‌میشه. 

شما میتونید کلا‌قطع ارتباط‌کنید یا بزرگترارو جمع کنید بگید تکلیف‌این رفتارای این خانومو معلوم کنید نمیذاره من زندکی‌کنم . ایشون نرمال نیست اصلا بیشعوره هرررچیه . نرو اونجا‌ذیگه الان چرا‌پاشدی رفتی اونجا؟ همون اول میرفتی خونه جاریت

parasoo1989@
کارایی کرده ک همسرم چن بار روم دست بلند کرده و بیمارستانی شدم خیلی کارا در حق من بدی کرده حالا اون ب ...

همسرتون شما ومادرتون ومادرش رو کتک زده وشما معتقدین که مادرشوهرتون مقصره وپرش میکنه؟؟؟؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

نمیدونم چه جوری خانواده از هستین ولیداگه مادرشوهر من بود قطعا جررررم میداد آخه شده سیلی بزنی به ماد. 

درسته من از مادرشوهرم متنفرم ولی خب دیگه دلم نیست همسرم این کارو باهاش بکنه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده