2777
2789
عنوان

اتفاقا شما بی صاحبید

243 بازدید | 11 پست

زنی که شوهرش بهش سیلی زده و اونم میخواد بره خونه ی باباش میگن نرو میگه میرم  بدونه بی صاحب نیستم 

چرا یه سری چیزا براب ما جا نمی افته 

شوهر کسی هست که اگه نمیخواییش  خب برو 

ولی وقتی رفتی و میخوای بهش ثابت کنی بی صاحب نیستی و برگردی باز دقیقا مسخره بازی  هست چرا چون پدر در مقابل شوهر قدرتی نداره ، اگه البته بخوای بمونی و برگردی تو خونه ی اون مرد.  خب زن قانونیش  میشی پدر نهایت دوتا هارت و پورت کنه مهم نیست چندان ، اومدیم و مرد گفت زنمه  اختیارش رو دارم . مثلا میخوایید چیکار کنید بازم  میگم این در شرایطی هست که نمیخوایید طلاق بگیرید و مهریه و هیچی  هم نمی‌گیرید فقط صرفا توهم داریدحمایت کننده دارید در حالی که اون مرد که پدرت هست چندان قانونی حقی نداره 

از جمله زنمه اختیارشو دارم متنفرم 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمی‌دونم قضیه چیه

ولی تاپیک زدن نداره ها

بذار هرطور دلشون میخواد عمل کنند ، زندگی خودشونه

حالا شاید یه هارت و پورت باباهه کاری کرد زندگیشون درست شد

ما که خبر نداریم

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
بعضیا خوششون میاد😐

به من بگه با پشت دست میزنم... اختیار هرکس دست خودشه یعنی چی زن گرفتی به اسارت نبردی که 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

از جمله زنمه اختیارشو دارم متنفرم

خب گلم اینه دیگه اختیار  قانونی داره ، اخه وقتی ازدواج میکنید اینم جزو اونا سند ازدواجه . تا جایی اختیار داره واقعا اختیار اینکه بگه برو بیا بکن نکن . اینارو که من در نیاوردم حق قانونی اون هست . بعدا الکی توهم برمیدارند هر کاری میشه کرد مرد هیچکارس  درحالی که هیچ کاره نیست وخیلی  اختیارات داره . 

خب گلم اینه دیگه اختیار قانونی داره ، اخه وقتی ازدواج میکنید اینم جزو اونا سند ازدواجه . تا جایی اخ ...

عه اگه اینجوریه من ازدواج نکنم یعنی چی تحمل ندارم کسی بگه برو بیا نخور بخور مگه من خودم عقلم کمه ؟

نمی‌دونم قضیه چیهولی تاپیک زدن نداره هابذار هرطور دلشون میخواد عمل کنند ، زندگی خودشونهحالا شاید یه ...

موافقم با شما  گاهی وقتا یه شوهرممکنه از یه تشر خانواده زن  رفتارشو بهتر کنه   ما چ میدونیم