2777
2789

بچا من یجوریم 

اول اینو بگم ۲۶ سالمه 

شاغل نیستم 

تو زندگیمم خیلی تنهام 

هیچ دوست و رفیقی ندارم هییچکس 

حالا مشکلم اینه من احساس خلا و پوچی دارم همیشه 

و همش میخام یکی بم پیاده بده باهام حرف بزنه پیگیرم باشه رفیق مطمعنم باشه 

مخصوصا نسبت ب جنس مخالف 🤦‍♀️

یا ی اکیپ خوب داشته باشم برا دوستام مهم باشم دوسم داشته باشن🥲

چرا همین اینو میخام ؟ شما هم اینجوری هستید؟ اصلن کسی اندازه من تنها هس

من هییچکس تو زندگیم نیس هییچکس🤦‍♀️

بنظرم طبيعيه. چون نياز طبيعيه روحته. 

ادم از يه سني نياز به مرد داره. همسر. 

ولي خب از راه درستش بايد وارد شي. 

دنبال دوست پسر و اين حرفا نباش. تهش پوچه و كلي ضربه ميبينه. و از همه مهمتر هم كه گناهه

اگر خواستگار مناسب داري قبول كن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواظب باش به خاطر این احساست ازت سواستفاده نکنن

ن وارد هیچ رابطه ای نشدم تا حالا 

همچی کتری نمیکنم چون اصلا موقعیت و شرایطشو ندارم 

ولی دیگ خیییلی از خودم و این‌تنهایی فراری ام همش میرم تو فضای مجازی دنبال ارتباط گرفتن با آدمای مجازی ک تهشم پوچیه💔

ن وارد هیچ رابطه ای نشدم تا حالا همچی کتری نمیکنم چون اصلا موقعیت و شرایطشو ندارم ولی دیگ خیییلی از ...

باشگاه نمیتونی بری ؟ برو پیاده روی..مواظب هم جنس های خودت هم باشه آدم همیشه که از جنس مخالف ضربه نمیخوره

بنظرم طبيعيه. چون نياز طبيعيه روحته. ادم از يه سني نياز به مرد داره. همسر. ولي خب از راه درستش بايد ...

😭😭هیچ خاستگاری ندارم بخدا 

هیچ دوست و رفیقی هم ندارم این خیلی اذیتم میکنه 

دیگ خیلی ظلمه ک خدا بعضی آدمارو اینجوری تنها میکنه 

باشگاه نمیتونی بری ؟ برو پیاده روی..مواظب هم جنس های خودت هم باشه آدم همیشه که از جنس مخالف ضربه نمی ...

میخام باشگاهو برم 

ولی بخدا جای کمبود و تنهایی های آدمو نمیگیره فقط برا چن ساعته تازه کمتر 

روز ب روز وضعم حادتر میشه 

😭😭هیچ خاستگاری ندارم بخدا هیچ دوست و رفیقی هم ندارم این خیلی اذیتم میکنه دیگ خیلی ظلمه ک خدا بعضی ...

نه عزيز دلم. ظلم نيست. حتما حكمتيه. منم همسن تو ام. خواستگارم زياد دارم ولي قبول نميكنم. با اينكه نياز هم دارم. 

ديگه بايد حواست به خردت باشه عزيزم تا زماني كه خدا نيمه گمشدت رو سر راهت قراره بده. 

ولي تو رو خدا سمت پسر بازي و اينا نريا. پاكدامنيتو حفظ كن عزيزم. از همه چي مهمتره

نه عزيز دلم. ظلم نيست. حتما حكمتيه. منم همسن تو ام. خواستگارم زياد دارم ولي قبول نميكنم. با اينكه ني ...

نبخدا تا حالا دوس پسر نداشتم 😞

بخدا من خیلی اذیتم خیلی بیقرارم از خودم و تنهاییه وجودم فراریم آروم نمیگیرم اصلن 

دیگ‌ب خدا ایمان ندارم کاری کنه 🙃💔

نبخدا تا حالا دوس پسر نداشتم 😞بخدا من خیلی اذیتم خیلی بیقرارم از خودم و تنهاییه وجودم فراریم آروم ن ...

افرين بهت كه نداشتي. 

عزيزم نزن اين حرفو. گناهه. مگه ميشه خدا واست برنامه اي نداشته باشه؟

اميد داشته باش و از اين حرفا هم نزن. 

هر موقع زمانش باشه نوبت تو هم ميشه