2777
2789
عنوان

درامد شغل ها(تروخدا بیاین)

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 23 پست
پول پوله چه از تو فاضلاب چه از تو دندون پزشکی چه از انرژی هسته ای چه از هرچیزی

وقتی پولی که از دندون دربیاد،بدون آسیب جانی،خلم من،برم سمت هسته ای؟

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدره درآمدشون خیلی واسم جالبه کارمند سازمان انرژی هسته ای بودن خیلی خفنه

ماهي حدودا٤٠

تحصيلاتشم phdهستش بدون پارتي با ازمون رفته سابقه هم حدودا ٦سال ولي به نظرمن اصلا رقم قابل توجهي نيس در برابر شغلاي ديگه

فکر نکنم انرژی هسته ای خطرناک باشه

استادفیزیکم مشغول بود تو سازمان

یکی از بچه هاش،دچار عقب افتادگی ذهنی شد.ازمایشات رو فرستادن ب المان واسترالیا،متاسفانه پدر تو بدنش کمی رادیواکتیو دیده شد که انتقال داد

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
نه والا براي خودشون هيچ هيجاني نداره 😂😂كلا هميشه براش از اول عادي بود

برای خود سازمان انرژی هسته ای کار میکنه یعنی حقوق کار توی خود سازمان دولتی انرژی هسته ای چهل میلیون تومنه؟

اره

فکر کنم ایستگاه کردی اونایی که همچین سمت هایی دارن آشکارا نمیان بگن حساس و مخفیه

از روی نام کاربریتم مشخصه به چیزای هسته اینا علاقه داری خخخ

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

برای خود سازمان انرژی هسته ای کار میکنه یعنی حقوق کار توی خود سازمان دولتی انرژی هسته ای چهل میلیون ...

نه عزيزم حقوق تو سايت ها همينه ميگم من همسرم جز كارمنداي بالا رتبه هست استخدام خود سازمان هم هست