2777
2789
عنوان

از غذا مدل خوردن پسرم خستم

1128 بازدید | 23 پست

با ۹ سال سن غذا رو تو دهنش نگه میداره،متنفره از غذا خوردن،یه ناهار رو قشنگ دوساعت طول میده ،اگه بهش تشر نزنم شده حتی تا شب ظرف غذاش دست نخورده مونده،از همه غذاها متنفره به غیر از جوجه کباب ،اونم که نمیشه هر روز باشه 

خستم واقعا

وزنش چقدره؟

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۹ سال ماشاءالله بچه که نیس، ولش کن اینجوری هم خودت اذیت میشی هم اون بهش تو غذا خوردن توجه نکن براش غذا بکش برو خودت غذای خودت بخور بهش اصرار نکن توجهی هم نکن بهش اصلا حتی یبارم نگو بیابخور خودش میاد میخوره تشویقش کن و بعدم هر بار همینکار کن

نکند ما فقط بهتر تماشای جهان آمده ایم 

داداش منم مثل پسر شماست 

منی ک بابام به زور از سر سفره بلندم میکنه😂

نمونه ی بارز افراط و تفریط ینی

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
۹ سال ماشاءالله بچه که نیس، ولش کن اینجوری هم خودت اذیت میشی هم اون بهش تو غذا خوردن توجه نکن براش غ ...

بخدا که نمیخوره ،صبح لقمه صبحانه گرفتم گذاشتم رو میز با چایی رفتم سر کارم الان برگشتم میبینم دست نخورده

یا بد عادت شده یا یه مشکل پزشکی هست.

اول فرض رو میذاریم روی بدعادتی...

تنقلات مضر کلا ممنوع، یعنی حتی کیک و بیسکویت . 

روزی یک ساعت فقط تنقلات مفید دم دست باشه. مثلا پسته، گردو، کشمش، میوه خشک

روزی یک ساعت فقط میوه دم دست باشه.

به هیچ عنوان سر سفره دیگه بهش نگو بخور نخور

براش غذا نکش

رفتار عادی عادی

فقط دعوتش کن بگو بیاد سر سفره. این سر سفره اومدن عادت بشه حتی اگر زل بزنه توی چشمای شما و چیزی نخوره.

تا گفت من چی؟ بگو خودت بکش!

اصرار مادر به بچه، به شدت روی رفتار تغذیه ای تاثیر منفی داره.

در طول روز هر زمان به جز دو ساعت تنفلات ومیوه، گشنه شد، نان خالی! بدون پنیر، بدون کره و...

اگر با تمام اینها طی چند هفته تصحیح نشد، این بچه احتمالا مشکل معده یا لوزه و مشابه اون داره.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
۲۵

خیلی هم کم وزن نیست.

یه توصیه مفصل برای شما نوشتم...

بخدا که نمیخوره ،صبح لقمه صبحانه گرفتم گذاشتم رو میز با چایی رفتم سر کارم الان برگشتم میبینم دست نخو ...

شنا نباید لقمه بگیری. فقط نان و مابقی رو روی میز بذاری.

من همینکارم نکردم. دیگه میره از یخچال بر میداره! خودش! 

سر سفره هم هیچی محل ندادم...خودش حس میکنه باید مثل بقیه باشه!