2777
2789

مورفولوژی همسرم 3 وتحرک آ 5 وبی 45 هست 

دکتر گفته برید آی وی اف

گفت تعداد اسپرم‌ها بالاست و همین هم باعث میشه تعداد اسپرم های بد شکل خیلی بشه و لقاح مشکل

گفت طبیعی نمیشه،بیارین اگر هم باردار بشی سقط میشه

دو تا سقط داشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خداما زنا تاوان همیشه میدیم همیشه سعی کردم رعایت کنم ث ورزش و پیاده رویولی شوهرم برعکسحالا تاوانش ...

عزیزم اونقدری سخت نیست ، من خودم دوبار ای وی اف داشتم چندین بار عمل شدم ،چندبار انتقال دادم ....

از من میشنوی سختش نکن ..حرفی هم نزن و خودت را بذار جاش، دلش میشکنه ....

از امشب هم دیگه تا هروقت کارهاتون اوکی شد بهش عرق کاسنی بده شبی یه استکان عجیب معجزه میکنه ....

عزیزم اونقدری سخت نیست ، من خودم دوبار ای وی اف داشتم چندین بار عمل شدم ،چندبار انتقال دادم ....از م ...

خواهر خانواده اون بخاطر دیسک کمر پدر من و درآوردن یه نگاه به تاپیکام بکن. تازه موقعی که من سقط کردم و بخاطر خ نریزی داشتم میمردم شوهرم خانوادش و برداشته بود برده بود گردش و همگی باهم آرزوی مرگ من و کرده بودن!

بعد اون اتفاق دیسک کمر من بدتر شد...

می ترسم آی وی اف عم باعث بدتر شدن کمرم شه

متاسفانه 90 درصد اسپرم های شوهرم دی ان ای آسیب دیده متوسط دارن 

شما میدونین آی وی اف میتونه دی ان ای خوب و هم تشخیص بده؟