2777
2789
عنوان

آی وی اف خیلی سخته دکتر اورولوژی گفت فقط آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 45 پست
بگو فلا ک مشکل پسر شماست خخ چقد بی شرفن بعضیا مخصوصا این ادمایی ک راجب بچع ادم و قضاوت میکنن کم ح ...

بخدا سر دیسک کمر پدرم و درآوردن 

خود شوهرم باعث شد دیسک کمر بگیرم...

برای بچه هم خون به جگرم میکردن مجبور کردم شوهرم بره آزمایش

آبجی تو هم سقط میکنی�😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بچت و نگه داره درد نداره آبجی؟هزینش چقدر میشه

خدا ايشالا به خودت هم بده نه درد نداره من كلينيك مام رفتم براي كمرت هم خواستي يه دكتر فيزيو ادرس ميدم كه براي هميشه با كمر درد خداحافظي كني منم اين مشكل رو داشتم وزندگيم فلج شده بود ولي خدا به دستاي دكتر حيدر سعادتي بركت بده به من زندگيه دوباره بخشيد

خدا ايشالا به خودت هم بده نه درد نداره من كلينيك مام رفتم براي كمرت هم خواستي يه دكتر فيزيو ادرس ميد ...

آبجی جان من آنقدر فیزیو رفتم تقریبا همه راههای درمان جتی عمل....ولی خوب نشدم

آبجی جان من آنقدر فیزیو رفتم تقریبا همه راههای درمان جتی عمل....ولی خوب نشدم

مطمئنم اندازه ي من خرج نكردي تنها راه نجات همين دكتره من شهر خودم نزديك صدجلسه رفتم دريغ از ذره اي درمان اما با اين دكتر نجات پيدا كردم امسال پياده روي رفتم كربلا مني كه عاجز بودم بند كفشم رو ببندم يا برم دسشويي

بخدا سر دیسک کمر پدرم و درآوردن خود شوهرم باعث شد دیسک کمر بگیرم...برای بچه هم خون به جگرم میکردن مج ...

اره  دوبار  سقط  داشتم ان شاءالله خدا  کمکمون کنه  یا تحمل و صبر و  کنارواومدن با این مشکل بهمون بده  یا  که   واقعا  هر چه سریعتر  دامنمون سبز شه

اللهم عجل لولیک الفرج
میگم یکبار تخمک کشی میکنن دیگه؟ بعد اگه نگرفت باز دوباره از همون تخمکا انتقال میدن بعد باید هزی ...

بله عزیزم یکبار تخمک کشی میشه وبسته تعداد تخمک هاتون هرتعداد جنین تشکیل شد همونهارو فریز میکنن و هربار یه بسته انتقال میدن ....برو بیمارستان های دولتی ،باهزینه حدود ده تومن این کارو میکنن

جالبه دی اف آی و زده 6 درصد ما هم کلی خوشحال شدیم بعدش که رفتیم اورولوژی گفت چون آسیب مخرب 0 هست دی ...

باز همونم خوبه که ۶درصده از همسرمن ۴۸بود ....مورفولوژی هم ۲درصد و تحرک هم در مجموع آ و ب کلا ۳۰ درصد ....من که حتی با ای وی اف هم نتیجه نگرفتم متاسفانه 🥲

ولی من میگم موفق میشی من چون خودمم مشکل نقص سیستم ایمنی دارم تاحالا جواب نگرفتم ....

انشالله توکل بر خدا ولی من واقعا دیگه کشش ندارم

آبجی نقص ایمنی چیه

منم آنتی تی پی او 55 بود ولی دکتر گفت مثبت خفیفه و چون تی اس اچ اینا نرماله مشکلی نیست

انشالله توکل بر خدا ولی من واقعا دیگه کشش ندارمآبجی نقص ایمنی چیهمنم آنتی تی پی او 55 بود ولی دکتر گ ...

وای انتی تی پی او من هم بالاست ، اگه سقط داشتی ازمن میشنوی برو پیش یه دکتر ایمونولوژی و یه ازمایش ایمنی و انعقادی بده ....

وای انتی تی پی او من هم بالاست ، اگه سقط داشتی ازمن میشنوی برو پیش یه دکتر ایمونولوژی و یه ازمایش ای ...

همه این آزمایش ها رو دادم آبحی همه سالم درومدن. آنتی تی پی اوم مثبت خفیف شد باید تا 35 بود شد 55 کع دکتر گفت مهم نیست میگه چون تی اس اچ و اینا نرمال مهم نیست.

آبجی برای دوستم تی اس اچ 9 و آنتی تی پی او 1000 بود حامله شد بچشم سالم به دنیا اومد 

همسر من اسپرم هاش نابالغه