2777
2789
عنوان

آی وی اف خیلی سخته دکتر اورولوژی گفت فقط آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 45 پست
عزیزم اونقدری سخت نیست ، من خودم دوبار ای وی اف داشتم چندین بار عمل شدم ،چندبار انتقال دادم ....از م ...

عزیزم  یه سوال دارم شما ای ویاف کردین هزینهش هر دوبار   مثل هم شد؟

اللهم عجل لولیک الفرج
خواهر خانواده اون بخاطر دیسک کمر پدر من و درآوردن یه نگاه به تاپیکام بکن. تازه موقعی که من سقط کردم ...

ای بابا شاید خدا همین ک از این ادم بهت بچه نداده یعنی بهت لطف کرده ....انشاالله عاقبتتون ختم بخیرشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه سوال دارم شما ای ویاف کردین هزینهش هر دوبار مثل هم شد؟

ن عزیزم من ی بار سال ۹۹و ی بار۱۴۰۲ کردم ...دفعه اول توی کرونا بود و خیلی گرونتر شد چون از اول ماجرا تا انتقال ما نفری ۵بار تیت کرونا دادیم و داروهامم خارجی بود ...

ولی دفعه دوم بااینکه سه سال گذشته بود قیمت منصفانه تری شد ...

ن عزیزم من ی بار سال ۹۹و ی بار۱۴۰۲ کردم ...دفعه اول توی کرونا بود و خیلی گرونتر شد چون از اول ماجرا ...

میگم یکبار تخمک کشی میکنن  دیگه؟  بعد اگه نگرفت  باز دوباره از همون تخمکا انتقال میدن  بعد باید  هزینش  کمتر باشه ما خیلی مشکل هزینه داریم 

اللهم عجل لولیک الفرج
بله میتونن دی اف ای همسرتون چنده؟؟؟؟

جالبه دی اف آی و زده 6 درصد ما هم کلی خوشحال شدیم بعدش که رفتیم اورولوژی گفت چون آسیب مخرب 0 هست دی اف آی زده 6 درصد ولی آسیب متوسط اسپرم 90 درصد هست و در اصل همین آسیب متوسط میتونه لقاح بده ولی در نهایت سقط میاره.

آبجی جان اگر شوهرم اصلاح سبک کنه مورفولوژی درست میشه؟

احتمالا 

ولی وقتو هدر نده 

مردها تو اصلاح سبک همکاری نمیکنن

سه ماه تقویتی بخورید و برید ای وی اف 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
آبجی مشکل شما چیهباور کن حالا خانوادش خون به جگرم کرده بودن ننش بهم میگفت مادرت نازنازی بارت آورده و ...

بگو فلا ک مشکل  پسر شماست  خخ چقد بی شرفن  بعضیا مخصوصا این ادمایی ک راجب بچع ادم و قضاوت میکنن کم حودمون  داریم خون دل میخوریم  یک عوضیه دیگ  بیاد  قضاوت کنه ادمو

من یکی از لوله هام بستس   

اللهم عجل لولیک الفرج