2777
2789

واقعا ما ایرانیا همیشه شور همه چیو در میاریم 

دیگه حالم داره واقعا از این عروسک بهم میخوره هرجا میرم همه ده تا آویزون کردن به خودشون و فکر میکنن هرکی از اینه بزنه به خودش خیلی باکلاس و با لوله

بلاگرا میان یه جوری ادایی بسته شو باز میکنن انگار رسیدن به معدن طلا و میگن وااای رومو میکنم اونور رنگشو نبینم😭😂

جالب اینجاست هیچ جای دنیا اینجوری نیست و فقط بلاگرای مائن که اینجورین 

چرا اینجوریم واقعا 😐

پیرینسس🎀🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اینایی که به خودشون آویزون کردن😑

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

نه بابا همه جهان همین شدن دنبال لبوبو صف وایمیسن از همون خارجکبا شرو شد دیگ

عزیزم برو پیجا و یه نگاه به خارجیا بنداز

فوقش اگه هم بخرن یدونه و یه عکس میزارن و تمام 

ایرانیا تا نکنن توی چشم بقیه و پز ندن و ده تا ازش نخرن ول کن نیستن 

همیشه همینجوریه 

یه چیزی ک ترند میشه شورش رو درمیارن مردم

پیرینسس🎀🤍

ینی چجوری آویزون کردن؟

میزنن به شلوارشون😑

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️