2777
2789
عنوان

خانه دارها وقتی چیزی میخرید سه دنگ سه دنگ میخرید یا حقی ندارید

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همش گفتی پول دستش بیاد وضعش خوب بشه چرا جمع نمی‌بندی رابطتتون چطوره با هم

چون از اول همش مال من و تو داشت.. من خونه دادم توش نشست مستاجر نباشیم. بعد چندماه پیش میگفت پول دستم بیاد خونه مجردی میخرم به اسم خودم  

چون از اول همش مال من و تو داشت.. من خونه دادم توش نشست مستاجر نباشیم. بعد چندماه پیش میگفت پول دستم ...

چه بد سعی کن کلا این عادت رو از سرش بندازی مطمئنی اول تو شروع نکردی آخه چون از اول زیر چتر تو بوده شاید عقده ای شده 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
چه بد سعی کن کلا این عادت رو از سرش بندازی مطمئنی اول تو شروع نکردی آخه چون از اول زیر چتر تو بوده ش ...

نه اوایل عروسی نمیدونست خونه مجردی دارم. داداشش میخواست بهش قرض پول بده خونه بخره منم یکم طلا از نامزدی داشتم. گفت بفروش خونه بخرم. گفتم ۱ دنگ به نامم میکنی؟ گفت نه. نیاز نکرده اصلا طلا بدی. خونه هم کنسل شد خریدش  

چه بد سعی کن کلا این عادت رو از سرش بندازی مطمئنی اول تو شروع نکردی آخه چون از اول زیر چتر تو بوده ش ...

مادرشوهرم خدا خیرش نده همش میگه زنا میان مردا رو بیرون میکنن از خونه فلان.. من بخدا ۲ تا بچه دارم ۱۰ سال سختی کشیدم

طرح مادران نمیتونی ماشین بنویسی؟اینجوری مجبوره بنامت بخرههی بگو چندنفر گرفتن خیلی خوبه و اینا

طرح مادران پژو نوشتم و تحویل گرفتم عیدفروختم. بازم میشه نوشت مگه؟؟