2777
2789
عنوان

خانه دارها وقتی چیزی میخرید سه دنگ سه دنگ میخرید یا حقی ندارید

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی در مورد سختی کشیدن حرف میزنی و میگی حقوق ماهی ۵۰،من حس میکنم قعر فلاکتم

هرکس ب یه سطح زندگی و حقوق و درامد عادت میکنه شاید خرج کردن و خوشگذرونی اونا از شما هم کمتر باشه

زیاد درگیر اعداد و ارقام این سایت نشو

سه دنگ خونه ماشین کلا ب اسممه شاغل نیسنم

ماشین چیه دیگه خدایی جز دردسر چی داره

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
وقتی در مورد سختی کشیدن حرف میزنی و میگی حقوق ماهی ۵۰،من حس میکنم قعر فلاکتم

الان ماهی ۵۰ شده حقوق.... قبلش ماهی  ۲ تومن بود محلی پر از سگ و بدون مغازه .. ماشینم که نداشتیم

الان ماهی ۵۰ شده حقوق.... قبلش ماهی ۲ تومن بود محلی پر از سگ و بدون مغازه .. ماشینم که نداشتیم

الحمدلله

ان شاالله روزبه روز بهتر بشه، زندگیتون هم شیرینتر

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
من میگم منو اون نداریم منم بدهی هاشو دادم گفت پس میده گفتم حلالت

منم خونه مجردیمو که خیلی نقلی بود دادم نشست. که انقدر مستاجری نکشیم پیر شیم... ولی اون عین من فکرنمیکنه‌ احتمالا مال من و تو بکنه