2777
2789
عنوان

از استرس دارم میمیرم خانوما بیان

109 بازدید | 4 پست

خانوما من سونو دادم و ضخامت اندومتر زده ۴/۸ الان هرجا خوندم زده بود امکان بارداری با این ضخامت نیست یا پایینه 

پلی کیستیکم هستم که در حال حاضر دارم قرص میخورم 

خیلی استرس گرفتم و از خواب خوراک افتادم ۲۸ سالمه و چند ماهه ازدواج کردم و هنوز اقدام به بارداری نکردم

یعنی ممکنه نازا باشم😭😭 پریودامم همه نامنظمه 

کسی با این شرایط باردار شده؟

الکی به خودت استرس نده. درمان داره برو دکتر نحت نطر باش. الکی هم تو دل خودتو خالی نکن. خدا بزرگه

اصلا هرچی بیشتر اطلاعات میگیرم استرسم بیشتر میشه فعلا تحت نظر دکترم برای پلی کیستیکم قرص میخورم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین عزیزم، ضخامت اندومتر توی سونو بستگی به روز سیکل داره. اگه اوایل پریود باشی، ۴/۸ میلی‌متر کاملاً طبیعیه و دلیل بر نازایی نیست.

پلی‌کیستیک بودن یعنی تخمک‌گذاری نامنظم‌تر داری، ولی خیلی‌ها با همین شرایط باردار شدن. دکترا اول قرص ضدبارداری میدن برای تنظیم هورمون، بعدش اگه خواستی اقدام کنی داروهایی برای تخمک‌گذاری میدن.

نازایی با یه عدد سونو یا با PCOS تشخیص داده نمیشه. باید تخمک‌گذاری، هورمون‌ها، رحم و اسپرم بررسی بشه.

تو تازه ازدواج کردی و هنوز اقدام نکردی. اصلاً زوده بخوای استرس بگیری. استرس خودش اوضاع هورمون‌هارو بدتر میکنه.

پس فعلاً نگران نباش، پیگیر درمان باش و بدون که خیلی‌ها با همین شرایط مادر شدن.

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

اصلا هرچی بیشتر اطلاعات میگیرم استرسم بیشتر میشه فعلا تحت نظر دکترم برای پلی کیستیکم قرص میخورم

یکی از دوستای من با پلی کیستیک خدا خواسته باردار شد اما به دلایلی عمدا سقط کرد... پس نگران نباش خدا بخواد حتی با پلی کیستیک هم باردار میشی