2777
2789

بستگی داره تو چی مهارت داری

من باشم تو ۴۰ دقیقه تو زودپز خورشتم کامل اماده میشه تو همون ۴۰ دقیقه برنجم میزارم 

بقیه تایم کار خونه

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازین مهمانا زیاد داشتم

زرشک پلو میشه

جوجه کبابم میشه

من ترجیحم کبابه چون کباب رو شوهرم اماده میکنه و منن وقت بیشتری پیدا میکنم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

آره پلو مرغ میشه 

خانواده شوهرم همیشه عادت داشتند ناگهان از شهرستان بیان خونه ما 

خیلی وحشتناک بود 

ده ساعت راه سر زده می اومدن

یا تا میرسیدن شهر ما زنگ می‌زدند رسیدیم اول شهرتون 😱😱😱

زرشک پلو راحته

مرغ بزار تو زودپز ۴۵ دقیقه بعد با رب تفت بده

برنج هم همون موقع بزار و بعد هم گردگیری و آماده کردن چای وشربت

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

نیمرو درست میکنم اونم واقعا دارم لطف میکنم بهشون

با این بی برقی و بی آبی فاجعه س حالا مهمان بی فکر هم بیاد قوز بالای قوزه

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی