2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی  بعد یه عالمه گنااااه توبم قبول شد و نذرم قبول شد فهمیدم خدا هنوزم دوستم داره اونموقع از ته دل خوشحال شدم :)

آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید

خیلی میخندم ولی هیچ کدوم از ته دل نیست مثل قدیم 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

وقتی بعد یه عالمه گنااااه توبم قبول شد و نذرم قبول شد فهمیدم خدا هنوزم دوستم داره اونموقع از ته دل ...

چقدر دوست دارم به این مرحله برسم🥲

چه جوری توبه کردی؟

چه نذری کردی🥲اگر دوست داشتی بگو

راهنمایی که بودم با دوستام خیلی روزای خوبی بود و از ته دل میخندیدیم بعد اون دیگه ندیدم 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
چقدر دوست دارم به این مرحله برسم🥲چه جوری توبه کردی؟چه نذری کردی🥲اگر دوست داشتی بگو

من به اندازه موهای سرم گناه کرده بودم...هرکاری ام میکردم نمیتونستم ترک کنم حتی نمیدونم چم شده بود که نمازم نمیخوندم راستش خجالت میکشیدم بعد از این کارایی ک کردم اصلا نماز بخونم

نذر امام رضا کردم که دوباره بتونم نماز بخونم گناهامو بزارم کنار 

تا اینجا که کمکم کرده :)

آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید