2777
2789
لفظ یک عدد تنها برای ملزومات اساسی زندگی مثل گاز و یخچاله و یک سرپناه....باید شکایت کنید و تعیین امو ...

خب کجا باید بررسی کنم   درخواستی باید بدم ب دادگاه تا اموال و حسابهاش بررسی بشه  یا اسناد     ایشون کارمند بانکه

خب برو ۸تا شوهر کن مفتی طلاق بگیر تو خوشت میاد مفتی باشی باش ب بقیه چیکار داری حسودخانوم

این کار شماست عزیزم که برای مهریه این کارا رو میکنی من ۱۵ ساله از اول با همین ادم بودم و مثل شما نیستم با پول قبلی برم با بعدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین چیزا رو میگید بعضی زنا فکر میکنن این کارا زرنگیه من هربارم بخوام جدا شم فقط میبخشم نه که خودمو ...

مهریه یه توافق قبل از ازدواجه و با رضایت طرفین انجام میشه...مردی که توانایی پرداخت مهریه رو نداره نباید زیر بار این دین بره...حد و حدود این مهریه توسط حاکم شرع تعیین شده و در تمام دنیا به اشکال مختلف وجود داره و در تمام قوانین جهانی حق اساسی زن تلقی میشه...

چ جالب آخه میگن ماشین و خونه اگ قیمتش کم باشه جزو مستثنیاته

ن عزیزم .فامیل ما پیکان داغون داشت .اونم توقیف کردن

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

این کار شماست عزیزم که برای مهریه این کارا رو میکنی من ۱۵ ساله از اول با همین ادم بودم و مثل شما نیس ...

خدا شفات بده   عقده ای بدبخت  چرا نمیری گم شی آخه بتوچه    من مث تو مفتی نیستم خب چرا زورت میاد

اره دیگه میندازن .از دادگستری فشار میوردن نکن اینم میگفت میندازم زندان نمیخواستم مهریه بگیرم

بله چون راهکار جایگزینی براش هست که همون تقسیطه که قانون گذار گذاشته.اما خوب دیگه بعضی وقتا نمیشه بعضی کارها رو در حق کسانی انجام داد

خب کجا باید بررسی کنم درخواستی باید بدم ب دادگاه تا اموال و حسابهاش بررسی بشه یا اسناد ایشون ...

دادگاه معمولا در زمان بازشدن پرونده مهریه اینکارو انجام میده اما اگر زمان گذشته و تصور میکنی چیزی خریده یا اضافه کرده میتونی دوباره به همون شعبه مراجعه کنی و دوباره درخواست تعیین اموال بدی...

چرا اینجوری 😄

چون اونا تماشای قاضی زو شنود کرده بودن رغنه بودن پیش زییش دادگستری براش دردسر درست کنن و تهدید کرده بودن قاضی رو 

قاضی هم گفت اصلا نمیزارم پات باز بشه دادگاه 

وقتی هم وکالت طلاق دادن من تاریخ دادگاهم 30 ام بود امتحان داشتم قاضی 1 هفته زودتر حکم طلاق غیابی رو داد من رفتم جدا شدم اونا تازه 30 ام داور فرستاده بودن 😐🤣🤣🤣🤣

دادگاه معمولا در زمان بازشدن پرونده مهریه اینکارو انجام میده اما اگر زمان گذشته و تصور میکنی چیزی خر ...

اره ده سال پیش بوده   ینی هیچی بدست نیورده  خب احتمالش زیاده ک بدست آورده   البته بشرطی ک ب نام خودش بزنه نه دیگران

ولی همینکه از ترس مهریه من اموالشو ب نام کسی دیگه بزنه هم برا من لذت بخشه

چون اونا تماشای قاضی زو شنود کرده بودن رغنه بودن پیش زییش دادگستری براش دردسر درست کنن و تهدید کرده ...

با چه حکم قانونی تماسهای قاضی مملکت رو شنود کردن؟؟؟کدوم ارگان تماسهای قاضی رو شنود کرده و پیش ریئس دادگستری برده؟؟؟