2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین یک دقیقه هنگ کرد مغزم

124 بازدید | 15 پست

من عینک دودی خیلی کم می زنم الان چون دکتر گفته برای خشکی چشم می زنم امروز خیابون بودم یکی که حس می کنم روم کراشه وقتی من و دید از خنده غش کرد رفت داخل مغازه

چرا خب من نمی فهمم چرا اینکار کرد 

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید فریم عینکه بهت نمیومده 

درضمن اگر روت کراش بود مسخرت نمیکردا اشتباه فکر نکن

البته شایدم واسه جلب توجه بوده ولی دره حال آدم اگ رو یکی کراش باشه مسخرش نمیکنه

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

شاید فریم عینکه بهت نمیومده درضمن اگر روت کراش بود مسخرت نمیکردا اشتباه فکر نکنالبته شایدم واسه جلب ...

می دونی کلا ادمی خودش اهل تغییر نیست من هر تغییری می کنم یک عکس العملی نشون می ده مانتوم مثلا مدلش عوص بشه یک لبخندی اینا می زنه ولی اینسری یکم زیادی بود البته دو سه مغازه با من فاصله داشت 

می دونی کلا ادمی خودش اهل تغییر نیست من هر تغییری می کنم یک عکس العملی نشون می ده مانتوم مثلا مدلش ع ...

فقط مسخرت می‌کنه همین اصلا هم روت کراش نیست اشتباه نزن

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

فقط مسخرت می‌کنه همین اصلا هم روت کراش نیست اشتباه نزن

بهتر مسخره که خودشه اولا  دوما کراش باشه نباشه برام اهمیت نداره زیاد