2777
2789

مامانم مسنه هروقت غذا درست میکنه کلی سرم منت میذاره میگم درست نکن بذار من درست کنم راضی نمیشه چون من و داداشم حرف نمیزنیم و مبادا من درست کنم و آقاپسرش نخوره.داداشم بشدت شکاکه و بهترین دهه زندگیم درحالیکه از همه دخترا ساده تر بودم و حتی آرایش ملایم میکردم دست روم بلند میکرد و حتی ذوق آرایش کردن و لباس پوشیدن از دلم رفته.دیگه ناخودآگاه سلیقه م زنونه شده نه دخترونه. توی کارم بشدت اذیت شدم و زن داداشام چهل سالن یا کوچیکتینشون 34 ساله ولی ولم نمیکنن و فک میکنن من بهشته زندگیم. پدرم ولمون کرده و مجبورم برای خرج خودم کار کنم و توی کارم حرف هر آدم ناقابل که صندلیشو سفت چسبیده بشنوم.خواهر یدونه دارم که هیچی از خواهر بودن تو خونش نیست تازه طرف داداشای نامردمو میگیره که اگه بمیریمم نمیدونن کجاییم. خیلیم بدشانسم جوری که همه بخت و اقبالمو میشناسن. کلی دعا کلی ذکر گفتم.ولی خدا نیست

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اینایی که گفتی چه ربطی به ازدواجت داره؟

هرچی آدم پسته سرراهم قرار گرفت من مسئولیت زندگی قبول نمیکنم چون از خونه پدری خسته شدم و بخوام بهت دقیقتر بگم هیچکسیو ندارم نه خواهر نه مادر نه برادر هیچکی

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸