2777
2789
عنوان

هرچی تاپیک کاربردی هست

101 بازدید | 21 پست

زود نی نی یارمیترکونه . انگار چیه ؟ موضوش کاربدی بود الان این مشکلو اکثر بچه ها دارن چی میشد نمیترکوندی تاپیکو  یادمیگرفتیم چطور برخورد کنیم 

😊

من تو تاپیک شما بودم عزیزم اول حتما باید دلیلش رو پیدا کنی ببین پرخاشگر شده ؟

حساس شده ؟

ترس داره؟

دقت و تمرکزش اومده پایین؟

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موضوع چی بود؟ خب زیاد توصیح ندید بعصیا واقعا حیا ندارن شما رو نمیگما چون نخوندم

من نبود . اسی ی کاربری بود انگار اسمش ''نا آگاه ''بود'' کارگاه '' بود؟ یا همچین اسمی داشت ولی موضوش برا مشکل کودکان بود

😊
اسی من نبودم . تاپیک من نبود ؟ میشه استاترشو تک کنید

متاسفانه اسم کاربر رو ندیدم معمولا به اسم کاربر دقت نمیکنم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

چندسالته ؟ خودت درگیر بودی یا توی بچه های اطراف دیده بودی ؟

نه من چند ماه پیش متوجه بیقراری و ناراحتی دخترم شدم باهاش حرف زدم متوجه شدم روز آخر مدرسه یکی از بچه های کلاس گوشی داشته و فیلم روابط جن سی رو به بچه ها نشون داده دیگه بردمش مشاوره و ...اونجا با خانومی آشنا شدم که دخترش خود ارضایی داشت و یه سری چیزا ازش یاد گرفتم که اگه دیدم دخترم هم اینجوری شد حواسم رو جمع کنم و به موقع عمل کنم 

ممنون عزیزم پس تجربشو داری لطفا اینهارو بگین به کاربرها

من درموردش تاپیک زدم تعطیل شد متاسفانه 

کاش جای حرفای خاله زنکی این تاپیک ها بیشتر بشه تا آگاهی ما مادرها بالا بره