2777
2789

من یه خواستگار داشتم که خونوادم بخاطر وضع مالیش ردش کردن و از اونجایی که هیچ علاقه و مهری بهش نداشتم سکوت کردم و برام اهمیتی نداشت

ایشونم دو سه بار اصرار کرد و دید جواب خونوادم عوض نمیشه بیخیال شد و تموم شد ماجرا

ماه ها گذشت و طی این ماه ها بهش علاقمند شدم!!!!!

نه ارتباطی باهم داشتیم طی این ماه ها و نه حتی دیدمش

کاملا دور از منطق 

الانم که دیگه نه شانس دوباره دیدنش و باهاش همکلام شدن رو دارم

و نه اوشون قراره برگرده

ولی این ماجرا برای من تموم نشده اس

از مدام فکر کردن بهش که بگذریم

یه کانال زدم و هرچی که ازش پیدا میکنم رو میزارم تو چنله.

تو اینستا پیج خودش و فامیلاش و پیجای قدیمی رو میگردم که رد و نشونی ازش پیدا کنم.

عین دختر بچه ها دارم رفتار میکنم و اصلا راضی به اینکارم نیستم ولی با این حال نمیتونم انجومش ندم

کاش بدونم چم شده 

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

خب اگه میتونی تو همون اینستایی از به هر طریقی باهاش ارتباط بگیر و مستقیم نگو که پشیمانی اما یه جوری برخورد کن بفهمه بی میل نیستی که باز اون پیشنهاد بده بهت و تو هم قبول کن خانوادتن راضی کن اگه می‌ارزه

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق شدی

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

وسواس گرفتی عزیزم

اینکار حس خوبی بهم میده

چندتا دونه پیام داریم باهم حذفشون نکردم و شاید تا الان هزاران بار خوندمش و هر بار انگار بار اوله دارم میخونم

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

خب اگه میتونی تو همون اینستایی از به هر طریقی باهاش ارتباط بگیر و مستقیم نگو که پشیمانی اما یه جوری ...

من بعید میدونم برخورد خوبی نشون بده و استقبال کنه.

من کاملا بهش بی توجه بودم و هیچ علاقه ای از سمت من بهش ابراز نشد

الانم که چند ماه گذشته 

کار از کار گذشته دیگه

از روی بیکاریه وقتی مشغله داشته باشی از این کارا نمیکنی

بیکار نیستم واقعا

من بعید میدونم برخورد خوبی نشون بده و استقبال کنه.من کاملا بهش بی توجه بودم و هیچ علاقه ای از سمت من ...

نمیدونم هرجور صلاح میدونی

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

اینکار حس خوبی بهم میدهچندتا دونه پیام داریم باهم حذفشون نکردم و شاید تا الان هزاران بار خوندمش و هر ...

دوسش داری وفکر کنم دوس پسر جدی نداشتی درسته

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

چند سالت

دوسش داری وفکر کنم دوس پسر جدی نداشتی درسته

داشتم

اره دوسش دارم

داشتماره دوسش دارم

تو که همه دوس داری قربون دلت برم مثل دریا چند سالت؟