2777
2789
عنوان

تازه مادرا میااااین

88 بازدید | 13 پست

دوستان من امروز ازمایش خون و ادرار بتا دادم ساعت دو نیم جوایش میاد سه روز مونده به پریودم و کاملا من و شوهرم سالم و ورزشکاریم سیکلام کوتاه و منظمه اولیت اقداممه ۲۲ شالمه  و روز تخمک گذاری و یه روز قبل بعدش اقدام کردم علائمم حساسبت شششدددددیدددد و وحشتناک سینم از دوروز بعد از اقدام تا الانه که با راه رفتن سینم درد میگیزه بعد من پی ام اسام شدیده همیشه یک هفته قبل ولی جز ورم شدید ۱۲ روز پشت هم باد کردی و حال بی سابقه سینم این ماه اصلا درد پی ام اس ندارم با اینکه دوروز دیگه پریودم میشم یکی گفت زوده واسه ازمایش بتا ولی کسی که ازمایش میگیره گفت مشخص میشه رمایش بده گیجم استرس دارممم صبح بیلی چک زدم دوتا یه مارک یکیشون یه هاله خیلی کمرنگ انداختت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جلوی بتا عدد میزنه خب این عدد باید بالای ۱۰باشه که متوجه شی بارداری.مثلا ۱۰۲ بود یا ۷۰ بود بارداری ...

مرسی عزیزممم یک ساعتو نیم دیگه جواب میاد خیلی استرس دارم اولین اقدام زندگیمه واسم دعا کن لطفا

جوابش چی شد

هنوز زود بود بتام ۴ بود ۱۱ روز بعد تخمک گذاریم بودم گفتن بمون تا پنج روز دیگه  حداقل ۱۴ روز بعد تخمگ گذاری حداقل احتمالا دیشب تازه لانه گزینی انجام شده باشه زود رفتم