2777
2789

سلام خانمادختر من ۶سالشه خیلی سرزنده وشاد بود ولی تو زندگیش بخاطر کرونا وآارژی شدید غذایی که داشت بالای ۷_۸بار بستری شده هر بارم مدت طولانی یه ۱/۵سالی بود که کم وبیش همه چی خوب بود باماسک پارک میبردمش هر روز بازی کم وبیشم همه چی بهش ساخته بود ومشکل آلرژی وگوارشش به حداقل رسیده بود ولی ۶تیر نمیدونم قندش افتاد چیشد که یه حالت تهوع بهش دست داد بردمش دوباره دکتر گوارش تو همین حین کم کم گفت اینو نمیتونم بخورم اونو نمیتونم کلا همه چی حذف کردتا اینکه اوایل ماه پیش فهمیدیم مشکل گوارش وریفلاکسش باخوردن قرص نکسیوم اینا حل شده ومشکلش ترس واضطراب شدید اینکه من بخورم بالا میارم برم بیرون مریض میشم بخوابم صبح بالا میارم بردمش مشاور همون جلسه اول خیلی خوب پیش رفت دوبار اومد قدم زد یبارقرمه سبزی وپنکیک خوردمتاسفانه مشاورش مریض شد خودش گفت تابهبودش نبریمش وحدود دوهفته طول کشید تواین مدت اوضاع خیلی خرابتر شدایشون یه همکارمعرفی کردن بردیم اونجا ایشون گفتن بریم روانپزشک روانپزشکم گفت وسواس واضطراب گرفتهر حداقل ۶_۷جلسه ببرش اگه دیدی خیلی اوضاع خرابه یا کند پیش میره شربت فلوکستین نیم سی سی صبح ها بده الانم ۳جلسه رفته کم وبیش بیرون میاد ولی تاگرسنه میشه حالش بدمیشه مدام میگه میترسم بالا بیارم حس بد دارم وفوق العاده گریه میکنه فقطم نون وبرنج سفید ومرغ وآب میخوره خیلیم وزن کم کرده توروخدا راهنماییم کنید یعنی بچم خوب میشه دلم برای چشماش که برق میزد تنگ شده بخدا خودمونم یکماهه جز تخم مرغ نه تونستیم نه وقت ودلشو داشتیم چیزی بخوریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما برای چی دادی گلم؟بعد چیکار کردین؟

والا دختر من یکم تپل بود.دکتر داد برای کنترل اشتها.گفت ضد افسردگیه.قرص بی ضرریه ولی عوارضش اینه اشتها رو کم میکنه.منم یکماه دادم.دیدم کم نکرده صفر کرده.عملا هیچیییی نمیخورد.دیگه قطع کردم کلا