2777
2789

من تصمیممو گرفتم 

هم من هم اون نمیخوایم جدا شیم 

قراره مشاوره بریم 

و کلا بریم شهر دیگه

الان مامانم گیر داده زودتر جدا شین دیگه

بابامم خیلی صبوره میگه فعلا چند روز تعطیل بوده میگیره

میدونم اونم می‌خواد جدا شم

نمی‌دونم چیکار کنم

چطور بگم بهشون،جرات ندارم بخدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلایلش زیاد بود

الان نمیخای جدا شی منصرف شدی؟؟

چند سالتونه.؟

منم مثل توبودم تاپای طلاق رفتم خانوادمم گفتن فقط طلاقق نزاشتن برگردم 

خودم بدون هماهنگی خانواده برگشتم🤣

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
الان نمیخای جدا شی منصرف شدی؟؟چند سالتونه.؟منم مثل توبودم تاپای طلاق رفتم خانوادمم گفتن فقط طلاقق نز ...

من جهازمم برگردوندم دختر دادگاه حکممونو داده فقط مونده وقت محضر ،شوهرم هفته پیش پیام داد حرف زدیم دیدمش تغییر کرده واقعا و اینکه بدون عصبانیت فک کردیم دیدیم میتونیم کنار بیایم با مسائل اگه منطقی باشیم

الان خانواده گیر دادن 

و ما پشیمونیم کاش از اول اینجوری نمیکردیم!

الان راضی

خیلی خیلی بهترین کار عمرم بود

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
من جهازمم برگردوندم دختر دادگاه حکممونو داده فقط مونده وقت محضر ،شوهرم هفته پیش پیام داد حرف زدیم دی ...

عزیزم منم ۴ ماه دادگاه گشتم همه کارامو کردم 

ولی جهیزیه نیاورده بودم 

هرچی التماس مامانم کردم گفتم برگردم گفت ن پپدرمم همینطور

ی روز از بهانه مغازه زدم ببیرون اومدم خونه🤣🤣مامانم بابام یک هفته ای قهر بودن باهام باز اوکی شدن 

شما هم اگ میدونی واقعااا همسرت اوکی شده اخلاقش 

منم بهم قول دادک خوب میش برگشتم شما هم اگ مطمعنییی

همین کارو کن ب همسرت بگو بیاد دنبالت برگرد 

خانوادتم  ی مدت شاید عصبی باشن از دستت اما اوکی میشییی 

جهازتم میفرستن 

خانوادمو چیکار کنم ما خیلی عصبی بودیم تو این چندماه خیلی بی حرمتی کردیم بهم،نمی‌دونم چه کنم بخدا

برنگردی باز همون اش و همون کاسه؟

اگه مطمئنی قراره بسازین برگرد وگرنه شرمنده خانوادت میشی