2777
2789
عنوان

دوست داشتین تو گذشته زندگی میکردین یا آینده

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 76 پست
قهرمان زندگیمن مردم اون نسلمثل شهید باکریاگه نبودن یا جزو کشورای عربی بودی و تجزیه شده بودیم مثل بحر ...

ریال ایران با ارزش ترین پول دنیا بود بدون ویزا به آمریکا سفر میکردیم و از کشورای همسایه برای کار به کشور ما میومدن و چقدر نادونی توووو

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

ریال ایران با ارزش ترین پول دنیا بود بدون ویزا به آمریکا سفر میکردیم و از کشورای همسایه برای کار به ...

اون زمان تحریم نبود ایران الان به خاطر تحریم و بی ثباتی سیاسی که ناشی از همون تحریم هست و البته نقدینگی بی ارزش  شد  

همسایه به خاطر بهشت بودن ایران میومدن برا کار کدوم همسایه؟ 😂😂

البته بی راهه نمیگی مثل اون موقع ایران اینقدر داغون بود که پزشک نداشت و از پاکستان و هند وارد میکردیم  

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه من دوست داشتم ی گان اسلینگر بودم میرفتم با اسبم تو کوه کمر ول میچرخیدم خوشم میاد جفتمون چادری ایم ...

اسب سواری هم خیلی خوبه راس میگی

من چادری نیستم

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

من دوست داشتم دهه ۵۰ باشم نذارم انقلاب شه هر کی میاد انقلاب کنه رو بندازم گونی ببرم بیابون زنده زنده آتیش بزنم آخه چیه الان یکم بفکر ما می‌بودن نسل قبلیا الان وضعیت این نبود😒

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
من دوست داشتم دهه ۵۰ باشم نذارم انقلاب شه هر کی میاد انقلاب کنه رو بندازم گونی ببرم بیابون زنده زنده ...

نانازی شاهتون با اون همه جلاد بودنش و پشتیبانی توسط ابر القدرتها نتونست جلویی تفکرات امثال ما مقاومت کنه اونوقت تو میخواستی با گونی جلوشون بگیری؟ عزیزم فک کنم برا این کار زیادی کوچولویی 🥹🤏🏻 آها راستی تفکرات ما نه تنها در ایران و منطقه بلکه تا اروپا هم مثل خون در رگ جریان داره  میدونی چرا؟ چون حقیم و حق با خشم ظالم خاموش نمیشه 😙

توبه کن🤣 وای نفقط میخواستم تاریخ رو با چشم های خودم ببینم

خوبه خداروشکر 

اسب سواری هم خیلی خوبه راس میگیمن چادری نیستم

اها اول امضات بود فک کردم

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

نانازی شاهتون با اون همه جلاد بودنش و پشتیبانی توسط ابر القدرتها نتونست جلویی تفکرات امثال ما مقاومت ...

باش تو خوبی ولی تفکرات شما رید به مملکت نه آب ن برق زمستونم احتمالا گار نداریم و در تمام مدت پول نداریم با اینکه از نظر منابع تو کل جهان حرف واسه گفتن داریم اگر یه کشور فقط یکی از شرایط ما رو داشت الان ابر قدرت ک بود هیچ وضع اقتصادی مملکتش بهتر ما بود و دزد و مفسد کمتری داشت امنیت کشورش تامین بود نه اینکه با سیاست غلط علاوه بر ایجاد تورم افغانیا امنیتشو تهدید کنن و آب رو بروی مردم ایران ببندن ولی ما بهشون همچنان برق صادر کنیم 🥴 شاه لااقل اینقدر اسکول نبود 🤪

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

[QUOTE=393268704]باش تو خوبی ولی تفکرات شما رید به مملکت نه آب ن برق زمستونم احتمالا گار نداریم و در تمام مدت پول ندا ...[/QUOTE رهبر و افراد انقلابی چی گفتن؟ گفتن تنها راه نجات اقتصاد کشور اقتصاد مقاومتی هست مثل الان ژاپن اقتصادش مقاومتی هست پس باید دولتی سر کار بیاد  که  دنبال اقتصاد مقاومتی و حمایت از اون باشه ولی چی شد؟ مردم ما 34 ساله به تفکری رای میدن که  برای اقتصاد مقاومتی تلاش نکرد که بماند تازه مانع هم میزارن از خاتمی بگیر تا پزشکیان  اینا با رای همین مردم تو دل انقلاب نفوذ کردن  و دارن منحرفش میکنن الان قدرت دست اوناس از مجلس بگیر تا قو قضائیه فششو انقلابیا میخورن  نونشون معشوق مردم اصلاح طلبا 

[QUOTE=393268704]باش تو خوبی ولی تفکرات شما رید به مملکت نه آب ن برق زمستونم احتمالا گار نداریم و در ...

خب رهبر نفر اول مملکت مگر نیست چرا میبینه و سکوت میکنه قدرت عزلشونو داره چرا نمیکنه مگه خمینی بنی صدر  و کل کابینه اش رو عزل نکرد پس بهانه هست همه باهمن

من دوست داشتم دهه ۵۰ باشم نذارم انقلاب شه هر کی میاد انقلاب کنه رو بندازم گونی ببرم بیابون زنده زنده ...

من بنظرم کسایی ک اینارو میگن خودشونو ب خواب زدن و کسی ک خودشو ب خواب زده نمیشه بیدارشون کرد اصلا