2777
2789
عنوان

دوست داشتین تو گذشته زندگی میکردین یا آینده

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 76 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نانازی شاهتون با اون همه جلاد بودنش و پشتیبانی توسط ابر القدرتها نتونست جلویی تفکرات امثال ما مقاومت ...

عزیزم علت انتقلاب به نظرم بیشتر بخاطر قدیمی بودن افکار ملت بود الانم اونایی که کردن من میبینم تو اطرافم پشیمونن

عزیزم علت انتقلاب به نظرم بیشتر بخاطر قدیمی بودن افکار ملت بود الانم اونایی که کردن من میبینم تو اطر ...

قدیمی بودن افکار ملت؟

یعنی اینکه دوست نداشتن با سگ برابر باشن قدیمی بودن فکر شون بوده؟اطرافیانت الان دوست دارن برابر سگ باشن؟

اشهد ان علی ولی الله

خیر این طورم نبود الان وضعیتو دیدی دختر ۱۲ ساله رو شوهر میدن مونده به افرادش و کدوم خانواده

الان همون دختر ۱۲ ساله پسر رو قبل عقد میبینه باهاش حرف میزنه نه اون دوره ای که تا عقد طرف ندیده بود 

اشهد ان علی ولی الله

قدیمی بودن افکار ملت؟یعنی اینکه دوست نداشتن با سگ برابر باشن قدیمی بودن فکر شون بوده؟اطرافیانت الان ...

عزیزم الان چی هستم یا خودتو زدی به خواب  اب و برق و انتن نداریم من نمی گم بریم سگ بقیه باشیم من میگم مثل بقیه کشور ها استقال داشته باشیم الان عربستان رو ببین مثل چی زندگی میکردن ۵۰ سال قبل الان چی شدن خودت قضاوت کن پولشون ارزش داره و ...خودتون یکم درک کنید منم خودم اصلا زمان پهلوی هارو دوست ندارم چون کشورو تاراج بردن میخوام کشوری آرام داشته باشم

الان همون دختر ۱۲ ساله پسر رو قبل عقد میبینه باهاش حرف میزنه نه اون دوره ای که تا عقد طرف ندیده بود

بعضی روستا ها اینم نیستن یکی تو نی نی سایت تایپک زده بود پسرو ندیده میخواستن شوهرش بدن  

عزیزم الان چی هستم یا خودتو زدی به خواب اب و برق و انتن نداریم من نمی گم بریم سگ بقیه باشیم من میگم ...

عزمزمه اون زمان ایرانی رو حتی به جشن توی تخت جمشید راه نمیدادن الان دنبال مذاکره باهاش هستن چون از قدرتش میترسن

تاریخ کامل بخون

اشهد ان علی ولی الله

عزمزمه اون زمان ایرانی رو حتی به جشن توی تخت جمشید راه نمیدادن الان دنبال مذاکره باهاش هستن چون از ق ...

گلم من به سیاست قاطی نمیشم فقط دنبال نیازای اصلیم هستم طرف دار هیچ گروهی هم نیستم به شخصه از پهلوی و قاجارم حالم به هم میخوره اون زمانم زیاد خوب نبودیم من میگم کشوری که بتونم توش همه چیز داشته باشم

توی نی نی سایت هیچی رو باور نکن خیلی هاش دروغه این رو همه میدونن

دیگه چی بگم من خودمم دیدم عروسشم دعوت بودم دوتا دختر دوقلو ۱۱ ساله نامزد ۱۲ ساله ازدواج لباسم بهشون بزرگ بود لباس بچه گانه عروس تنشون کرده بودن دیگه چی بگم

خب رهبر نفر اول مملکت مگر نیست چرا میبینه و سکوت میکنه قدرت عزلشونو داره چرا نمیکنه مگه خمینی بنی صد ...

رهبری زمانی اختیار عزل ریس جمهور رو داره که مجلس و یا حکم دیوان عالی کشور به عزلش رای دادن  اون موقع که رهبر میتونه عزل کنه 

راجب اختیارات رهبری برو مطالعه کن برات خیلی چیزا روشن میشه 

رهبر شخص اول مملکت هست ولی  اون کلیات جامعه رو اداره میکنه نوع حکومت سلطنتی نیست که وظایف تک تک  مسولین و دستگاه هارو بر عهد ه بگیره و دخالت کنه حکومت جمهوریه و مردم باید نتیجه رایشون رو ببینن خودشون انتخاب میکنن و خودشون باید اصلاح کنن 

مثلا همین وزیر اقتصاد همتی با دولتی سر کار اومد که مردم بش رای دادن و با استیضاح و رای مجلس (نماینده های مردم ) برکنار شد 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚