2777
2789
عنوان

گلابی چه تاثیری رو‌بچه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 25 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ تاثیر نداره غیر از اینکه مقویه برا تقویت مادر و جنی.ن خوبه.و...نود و ته درصد خصوصیات ارثبه.حالا بگن خوشکل میکنهمادر پدر سیاه پوست که بچه سفید نمیشه.تمام‌بچه ها ترکیبی خصوصیات والدین رو به ارث میبرن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

هیچی مامانم سر من جعبه جعبه سیب و گلابی میخورده ولی منو ببینیا 😂😂کپ خانواده بابامم به جای اینکارا ...

😂 من رنگ پوست و مدل مو و ابروهام به خانواده پدری و عمه هام کشیده 

بقیه همه به مادری 

هیچی مامانم سر من جعبه جعبه سیب و گلابی میخورده ولی منو ببینیا 😂😂کپ خانواده بابامم به جای اینکارا ...

چطور می گی درحالیکه یه خانواده دیدم پدر سیاه وبد ریخت چهره نامتقارن   بچه ها همه  شبیه مادر شدن سفید بلند و چش شهلایی باور نمی کردم ژن یه زن اینقدر تاثیر بذاره  خیلی هست زن زیبا همه سر مادر می شن 

چطور می گی درحالیکه یه خانواده دیدم پدر سیاه وبد ریخت چهره نامتقارن بچه ها همه شبیه مادر شدن سفید ...

منم خواهرزادم کپی مامانشه.فقط چشماش شبیه پدرشه که خوب چشمای اونا قشنگ تره.وقتی کوچیک تر بود هنوز ریش و سبیل نداشت کنار خواهرم بود میگفتن کپی برابر اصل مو نمیزدن انگار خواهرمو کوچیک کردن.ولی برادر زادم شبیه داداشمه.کلا اینا تو زیست شناسی انتخاب تصادفیه که چیو شانسی از کی برداره

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چطور می گی درحالیکه یه خانواده دیدم پدر سیاه وبد ریخت چهره نامتقارن بچه ها همه شبیه مادر شدن سفید ...

خیلی کم پیش میاد شبیه مادر بشن بچه ها اکثرا من تو مدرسه و مهد میبینم شبیه پدر هستن طبیعی هم هست این چون تو طبیعت این قانون وجود داره ماده ها نر زیبا تر و قوی تر انتخاب میکنن برای جفت گیری. ۱۰۰ در ۱۰۰ نیست ولی اکثرا اینجوریه.

خیلی کم پیش میاد شبیه مادر بشن بچه ها اکثرا من تو مدرسه و مهد میبینم شبیه پدر هستن طبیعی هم هست این ...

من زیاد دیدم شبیه مادر یعنی بیشتر چیزای خوب  از مادر گرفتن مثل سفیدی، فرم لبها ، چشم ها ،،،،، اینا ژنتیک  و علم ژنتیک خیلی پیچیده است