2777
2789

یه رقمی از حقوق تعیین میکنم مثلا دو ملیون با همون مواد و وسایلی که لازم داریم میخرم تا اخرماه هم کافیه برامون

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه رقمی از حقوق تعیین میکنم مثلا دو ملیون با همون مواد و وسایلی که لازم داریم میخرم تا اخرماه هم کاف ...

پس سبزیجات چی؟ یکبار میخرید تا اخر ماه دیگه نمیخرید؟ 

یه چیزی بهت بگم کلا ذهنیتت عوض میشه...اوایل ازدواج من میخواستم قناعت کنم فلان رستوران نریم فلان چیزو نخوریم و...تا اینکه همسرم بهم گفت با این کارها آدم به جایی نمیرسه شوهر آدم باید خوب کار کنه تا زن و بچه اش تو آسایش باشن

یه چیزی بهت بگم کلا ذهنیتت عوض میشه...اوایل ازدواج من میخواستم قناعت کنم فلان رستوران نریم فلان چیزو ...

دقیقا ولی تو این گرونیا باید برنامه ریزی کرد رو چیزی که هست

پس سبزیجات چی؟ یکبار میخرید تا اخر ماه دیگه نمیخرید؟

انقدر نمیفته و اکثرا من فریز شده دارم نهایت سیب زمینی و پیاز سبزی خوردن باشه دیگه با میوه...مثلا میرم فروشگاه یک شانه تخم مرغ میگیرم تا اخرماه کافیه،دو نفریم خب

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
یه چیزی بهت بگم کلا ذهنیتت عوض میشه...اوایل ازدواج من میخواستم قناعت کنم فلان رستوران نریم فلان چیزو ...

چه ربطی داشت 

۲۴ ساعته کار کنن حقوق ۱۲ 

خب تهش؟😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

لباس که تا واجب نشه نمیخریم غذام که فعلا دارم از سر همه چی میزنم گوشت چرخ کردم اوایل بسته ۱۵۰ گرمی میکردم بعد ۱۰۰ الان ۸۰ گرم   گوشت نفری سه تیکه برنج یکی و نصفی میوه سعی میکنم از هر کدوم یه دونه بیارم نصف کنیم   خسیسم خودتونین  به قول شوهرم روزی افتاد دست قوزی

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

انقدر نمیفته و اکثرا من فریز شده دارم نهایت سیب زمینی و پیاز سبزی خوردن باشه دیگه با میوه...مثلا میر ...

عزیزمممم خدا حفظتون کنه منو شوهرمم دونفریم مثلا ماهی سه تا چهارتا مرغ میخریم ماهی خیلی دیر به دیر با اینکه توی جنوب هم هستیم ولی گرونه و گوشت چرخ کرده میگیریم ماهی یک کیلو تیکه هم دوسه ماهه نمیخریم واقعا ادم نمیرسه اگه خورشتی باشه غذا گوشت چرخی رو قلقلی میکنم میندازم توش

لباس که تا واجب نشه نمیخریم غذام که فعلا دارم از سر همه چی میزنم گوشت چرخ کردم اوایل بسته ۱۵۰ گرمی م ...

اینا دیگه خساست نیست مدیریته که ادم همه چی بخوره رو اندازه 

شوینده ها،صابون،روغن،دستمال 

این چیزارو برای چهارماه پنج ماه بخر 

بقیش خرید ها هم بنویس یک ماه 

ببین چیزارو اضافه میخری 

ماه بعد حذف کن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چرا حقوق ۱۲؟ الان کم کمش ماهی ۲۵تومن حقوق میگیرن

کم کم ۱۵ عزیزم(البته متداول ترین حقوق)

اینا دیگه خساست نیست مدیریته که ادم همه چی بخوره رو اندازه

اره کلا همیشه اعتقادم اینه کم بخور همیشه بخور ازینایی که همه چی دخلش همون موقع میارن نیستم ترجیحم اینه چند روز بخوریم 

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩