2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانومای مذهبی بیان اسکرین خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب پیام‌های قبلی را باید بزاری ما که نمیدونیم چی گفتین 

ولی احتمالا مثل خودش مذهبی افراطی میخواسته 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

خوب نوشتی 

اگه یه کلمه ای مینوشتی فکر میکرد دا ی حرص میخوری

اینجوری انگار بیخیالی و برات مهم نیست چی شده

فقط کاش اینکه نوشتی اختلاف اساسی ندیدم رو نمینوشتی

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

اووه از پیامش حس سختگیری بهم دست داد

منم فکر کردم گزینشه😄

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

از مامانش کاش تعریف نمیکردی🤪

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

دیگه ام دوره صحبت بودید با شناخت ایشون حتما شما را مناسب ندیدن دیگهبعدم قسمت هم مهم انشالله خوشبخت و ...

اشتراکاتمون خیلی بیشتر از اختلاف ها بود

جوری بود که میگفتم خدا اینو برای من کنار گذاشته از بس شباهت داشتیم ... ولی خب شاید قسمت چیز دیگه ای بوده

کاش بجای تعریف و غلط املایی

فقط میپرسیدی اختلاف از نظرتون کجا بود دقیقا؟

چون نظر من اینه یه مورد پیدا کرده که یهو تموم کرده

اضافه نوشتی 

پسرا اصلا نمیخونن

صبح میشه این شب :)

از سپاسگزارم به بعد رو اضافه نوشتی.نیازی به گفتنش نبود و بعدا پشیمون میشین یادش بیفتی‌

نمیدونم یجوری انگار دلم نمیومد انقد کوتاه تموم کنم

گفتم شاید یروز دوباره بخونه و برگرده