2777
2789
تو اقوام نزدیک ببین کی وارده خودت تنها نرو.من همیشه طلا نو خریدم.ولی چون کارمزد زیاده یه دفعه با یکی ...

اره من تنها میرم سر خود البته شوهرمم هست طفلک سر در نمیاره هر چی بخوام میخره هیچی نمیگه پس بگو طلا فروش ذوق زده بهمون انداخته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تو رو خدا نگو الان این مشهده؟ادرسش کجاست من نمی‌دونم دیدم جدید اومده گفتم شاید میعماش پیدا نشه ا ...

نو همینه دیگه 

نه این تهرانه من ازش لنگه گردنبد تورو خریدم رولباسیشو ولی

میخوام گوشواره دستبندشم بگیرم زده هفت درصد اجرت. ولی مشهد هم هست.

طلا همه برای پس انداز میگیرن روش درستش هم کارکرده ست بگرد جایی رو پیدا میکنی ذهنین درست نداری که میگی مستعمل طرف خریده پول لازم شده فروخته همین

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

نو همینه دیگه نه این تهرانه من ازش لنگه گردنبد تورو خریدم رولباسیشو ولیمیخوام گوشواره دستبندشم بگیرم ...

باشه از این ببعد میکردم حق با شماست حالا آبحیم خونش تهرانه اگه شد به اون مگه بگم از تهران بخره برام 

نو همینه دیگه نه این تهرانه من ازش لنگه گردنبد تورو خریدم رولباسیشو ولیمیخوام گوشواره دستبندشم بگیرم ...

باشه از این ببعد میکردم حق با شماست حالا آبحیم خونش تهرانه اگه شد به اون مگه بگم از تهران بخره برام 

اره من تنها میرم سر خود البته شوهرمم هست طفلک سر در نمیاره هر چی بخوام میخره هیچی نمیگه پس بگو طلا ف ...

یکیو پیدا کن که واقعا هم با حسن نیت بیاد باهات.من یه بار با دوستم رفتم مثلا یه انگشتر برداشتم ولی بعدا همه تعجب کردن انگار خودم کور بودم دوستم حسود بود من سادگی کردم.بعدا طلا فروش گفت با دکستو رفیق سعی کن نری طلا فروشی رفتم همون طلا فروشی با کلی ضرر عوضش کردم.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چه عالی سایتشو بهش بده گالری جواد فاطمی برات بگیره.

البته چهارده درصدم خیلی غصه نخوریا 

دیشب خانونه سی درصد پاچش رفته بود مدلشم نگم برات یاد زنان معبد آمون میوفتاد ادم. برای تو قشنگه واقعا 

بازار هم زیاده ازین مغازه ها ولی من شخصا دوست ندارم برم بازار جوش جوریه

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

مرسی عزیزم خدا کنه سرم کلاه نداشته باشه ۴/۵ گرم طلا دادم نیم گرم اضافه یازده تومن سر دادم چون نو بود

من زیاد سردرنمیارم

ان شاءلله برات پراز خیر وبرکت باشه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
یکیو پیدا کن که واقعا هم با حسن نیت بیاد باهات.من یه بار با دوستم رفتم مثلا یه انگشتر برداشتم ولی بع ...

وااای بفرستم قسم راست میگی منم یبار با رفیق حسودیم رفتم یه انگشتر زشت مزخرف که همه فکر میکردم نقره هستش رو خریدم بقول شما مثل کور ها به حرفاش گوش دادم از اون زمان تنهایی میرم که بازم سرم کلاه میذارم چکار کنم خواهر جان کاش مشهد بودی باهم می‌رفتیم خخ

چه عالی سایتشو بهش بده گالری جواد فاطمی برات بگیره.البته چهارده درصدم خیلی غصه نخوریا دیشب خانونه سی ...

اره عزیزم من خودم چون یه دستبندمو ۲۳ درصد خریده بودم گفتم این ۱۴ درصده دیگه عادیه بعدم کار نو بود اجرت داره الان امروز طلا دیدم ۸۴۰۰ شده کاش طلاهامو نمی‌دادم خیر سرم میخواستم سود کنم

ونکلیف چیه؟ برند هست؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ما خودمون طلا فروشیم گولت زده از سود کم می‌کنه می‌بره تو اجرت 😂😂😂

ای خدا ازش نگذره چی بگم الان یعنی میگی من این مقدار که گرفتم ۴/۳۸۰ خودم طلا دادم و یازده تومن هم پول ونکلیف نو۴/۹۶۰ گرفتم زیاده