2777
2789
سکه گرمی میخریدی رفتی پولودادی طلا فروش چه سودی کردی اخه

آخه ونکلیف دوست داشتم فکر نمی‌کردم کار کردش هم پیدا بشه نو خریدم دیگه پول اجرت و مالیات گرفت یازده تومن خواهر 

باشه عزیزم آره از این ببعد همین کار میکنم می‌دونی عزیزم من طلا زیاد دارم همیشه هم تنها میخرم بازم سر ...

کلا انگار بعضی چیزا استعدادیه.من هر چیم بگن استعدادشو ندارم😂ولی مثلا زنداداشم و خواهر بزرگم واردن به این چیزا.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزان اگه برای سرمایه و سود طلای کارکرده بخریم که بشه انداختشم بهتره یا طلای آب شده؟

بنظرم دست دوم بهتره چون امکان کلاه گذاشتن کناره میگن تو آبشده خیلی کلاه برداری میشه مس بیشتره و طلا کمه مگه از جای خیلی مطمن بخری بازم از دوستای سایت بپرس من همیشه جون برا استفاده خریدم نو گرفتم دوتا انگشتر دست دوم داشتم که اونا رو هم دادم رو ونکلیف نو و با یه عالمه اجرت ۱۱ تومن اضافه دادم همون وزن گرفتم

کلا انگار بعضی چیزا استعدادیه.من هر چیم بگن استعدادشو ندارم😂ولی مثلا زنداداشم و خواهر بزرگم واردن ب ...

دقیقا مامان منم خیلی بلده منم بخدا کلی طلا خریدم و دارم بازم چیزی حالیم نیست من چون مشهدم مامانم شهرستان نشد باشه همیشه خودم تنها میرم با همسرم اونم انگار از من بدتره

عزیزم چه حرف قشنگی زدید اره عزیزم من خودمم اینجوریم اصلا طلا دست دوم بهم انرژی خوبی نمی‌ده برا استفا ...

منم همینم... هیچوقت یاد نمیدم طلای کهنه خریده باشم... یبار میخواستم انگشتر بخرم طلافروشه گفت بیا دست دو بخر گفتم عمرا... نو خریدم اجرت مالیات دادم و اونی بود که دوست داشتم... مگه چندبار زندگی میکنیم جوش این دو سه تومن اجرت مالیات بزنیم... اون چیزی رو بخر که دوس داری و حالشو ببر... نه ی کهنه که دوسش نداری و صرفا اجرت مالیات ندادی