2777
2789
عکس گذاشتم نیومده هنوز

اسی عکسی که گذاشتی شبیه گردن بنده 

این  که دستبند نیست 

ولی مبارک باشه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا ازش نگذره چی بگم الان یعنی میگی من این مقدار که گرفتم ۴/۳۸۰ خودم طلا دادم و یازده تومن هم پول ...

اره یادتون باشه میگن شود کم میگیریم دروغه می‌برند تو اجرت

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

اگه برای استفاده خریدی خوب کردی خریدی... بپوش لذت ببر بابا... منم ی چندبار طلا عوض کردم و اون چیزی که دوست داشتم رو خریدم.. خب دارم استفاده میکنم و اون طلا باب دلمه بدرک که اجرت مالیات دادم و ضرر کردم

وااای بفرستم قسم راست میگی منم یبار با رفیق حسودیم رفتم یه انگشتر زشت مزخرف که همه فکر میکردم نقره ه ...

اشکال نداره همین جا هم سوال پرسیدی خوب راهنمایی کردن.یا صبر کن میری پیش خواهرت کسی بگیر یا بگو عکس برات بفرستن انتخاب کنی اشتباه نکنم گفتی خواهرت تهرانه اونجا طلا کم‌اجرت زیاده.من کلا اصلا سر در نمیارم.طلا هم ندارم انچنان.کلا الان شاید سی گرم اینا داشته باشم.فقط یه با  با نزدیکانم که وارد بودن رفتم.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

خب تو میخواستی به عنوان پس انداز بگیری به دلت نشینه هم اصلا مهم نیس :///

متاسفانه من پس اندازی میگم ولی اگه به دلم نشسته حالم خوب نمیشه حالا دیگه گرفتم بقول شما مهم نیست همینکه دوسش دارم و استفاده کنم خوبه

اگه برای استفاده خریدی خوب کردی خریدی... بپوش لذت ببر بابا... منم ی چندبار طلا عوض کردم و اون چیزی ک ...

عزیزم چه حرف قشنگی زدید اره عزیزم من خودمم اینجوریم اصلا طلا دست دوم بهم انرژی خوبی نمی‌ده برا استفاده گرفتم همه مدل طلا دارم ونکلیف نداشتم گفتم اینم بخرم دیگه به امید خدا استفاده کنک

خیلی قشنگه مبارکت باشهمن پلاک و گوشواره و انگشترش دارممیخوام پول جمع کنم دستبندش بخرم

مرسی عزیزم منم دقیقا میخام مدل انگشتر و گردنبند و گوشواره این ونکلیف هم بخرم پول جمع کنم کم  کم امروز طلا لامصب ۸۴۰۰ شد 

اشکال نداره همین جا هم سوال پرسیدی خوب راهنمایی کردن.یا صبر کن میری پیش خواهرت کسی بگیر یا بگو عکس ب ...

باشه عزیزم آره از این ببعد همین کار میکنم می‌دونی عزیزم من طلا زیاد دارم همیشه هم تنها میخرم بازم سر در نمیارم الان این مدل ونکلیف گردنبند و گوشواره و انگشتر هم کم کم پول جمع کنم میخرم بقول شما با یه آدم خوب برم بخرم و بگردم از این ببعد