2777
2789
عزیزم مگه ونکلیف کارکرده پیدا میشه یه بلندی هست که تازه اومده فقط نو

اره عزیزم هست  کی میگه جدیده یکسالم بیشتره که اومده پارسال برج آبان من رفتم طلافروشی سرویس ونکلیف بدون اجرت داشت من خوشم نمیاد از ونکلیف به جاش چیز دیگه گرفتم.

به نظر منم برای ۵۸۰ سوت ,۱۱ میلیون خیلی زیاد گرفته ولی اشکال نداره همینه دیگه طلافروشا صدتا یکی توشون منصف در میاد .

در ضمن مبارک باشه ❤️

کدوم مغازه تو مشهد ونکلیف کارکرده میفروشن من حالا دستبند نو خریدم اگه باشه از ماه بعد گردنبند و انگش ...

تو اقوام نزدیک ببین کی وارده خودت تنها نرو.من همیشه طلا نو خریدم.ولی چون کارمزد زیاده یه دفعه با یکی نزدیکان که وارده رفتم.حالا انگار چقدر طلا دارم😂

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه بلد نیستی گلم کارکرده با کارکرده باید تعویض شه

یعنی دیگه  سر نمیخاد بدیم   بازم میگیرن   به هر حال    

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
ن عزیزمبعضی از زنجیرا بافتشون جوری هست ک خیلی محکمن حتی اگ نازک باشن

من به حرف طلافروشی که سالهاست پدر در پدر کارشون اینه اعتماد میکنم و نازک نمیخرم مخصوصا دستبند 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

عزیز من تهرانم ادرسشو بگو چون زیاد طلا عوض میکنم ممنون میشم🌹

گالری میلاد صالحی در پیروزی

و گالری جواد سمت فاطمی 

هردو هم سایت دارن دیگه چند وقتی من حضوری نمیرم میگم میفرسته

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

اسی خدا تورو نکشه این مدل همه جا هست 

من خودم از گالری جواد چندبار حضوری طلا گرفتم الانم تو سایتش لنگه اینو گذاشته با دستبند و گوشواره اجرت هفت درصد چون کارکرده ست 

منم ونکلیف برداشتم ازش اتفاقا ولی رو لباسیشو

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

یعنی دیگه سر نمیخاد بدیم بازم میگیرن به هر حال

در حد پنج الی نه درصد اجرت کارکرده هاست اونقدر فقط سر میدی 

عزیز من تهرانم ادرسشو بگو چون زیاد طلا عوض میکنم ممنون میشم🌹

لطفا اونا که من میخوام بخرم نخر باشه 

کدوم مغازه تو مشهد ونکلیف کارکرده میفروشن من حالا دستبند نو خریدم اگه باشه از ماه بعد گردنبند و انگش ...

سرچ کردم خیلی هست خودتم سرچ کن معروفش طلا جلیلیان توی واوان باز خودت به مناطق وارد تری سرچ کن طلا کم اجرت مشهد

سرچ کردم خیلی هست خودتم سرچ کن معروفش طلا جلیلیان توی واوان باز خودت به مناطق وارد تری سرچ کن طلا کم ...

نمیدونم چون من برا استفاده خودم طلا نو همیشه میخرم اگه مستعمل بگیرم برا پس انداز ولی اگه گردنبند ونکلیف داشته باشه مستعمل میخرم 

اسی خدا تورو نکشه این مدل همه جا هست من خودم از گالری جواد چندبار حضوری طلا گرفتم الانم تو سایتش لنگ ...

وای تو رو خدا نگو الان این مشهده؟ادرسش کجاست من نمی‌دونم دیدم جدید اومده گفتم شاید میعماش پیدا نشه اگه باشه میرم برا انگشتر و گردنبندش من الان دستبندمو ۱۴, درصد خریدم متاسفانه