2777
2789
اخه نداشته باشه هم نباید بگه حلال کن ما فردا صبح میریم.

چیکار کنه پس عزیزم؟

میخوای طرف صورتش سرخ بشه بگه ببخشید ندارم یه نوشو بخرم به جاش؟

این اتفاق شاید تو عمر آدم یه بار بیوفته، اما هرکسی نمیتونه واکنش درست نشون بده

گاهی گذشت تو این جور مواقع روحمونو بزرگ میکنه

تابته اگه داشته باشه و نده بحثش جداست

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

سلام عزیزم 

متاسفم برای اتفاقی که افتاده 

چقدر شما خوبین که چیزی نگفتین و فقط بدخلقی کردین که البته حق هم داشتین 

ما پارسال برج ۱۰ تلویزیون الجی ۵۵اینچ ut8000 خریدیم قیمت خودش ۳۸میلیون بود که البته ما نداشتیم نقد بخریم بصورت چکی خریدیم شد ۴۷میلیون و ۲۰۰ 

۱۸تومن پیش دادیم الباقی طی ۴تا چک هرکدوم به مبلغ ۷میلیون و ۳۰۰

دو سه تومن هم هزینه حمل و نصب و ایناش شد 

دیگه سر از ۵۰ تومن دراورد 

خیلی صبوری که چیزی نگفتی 

من نمیتونم همچین شرایطی رو تحمل کنم میدونم چیزی نمیگم خودمو میشناسم ولی از ناراحتی دق میکنم 

چون خرید وسیله برقی واقعا سخته با زحمت باید یه تیکه وسیله خوب خرید 

مهمون هم میاد خودم بچه هاشونو با اسباب بازی سرگرم میکنم سمت وسیله ها نرن🤦‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن دیگه اینقدرم گذشت به درد نمیخوره طرف میتونه بگه بچه هاش بتمرکن یه جا حلال کن دیه چیه به اسی میگن ا ...

عزیزم میدونم ولی باور کن ادم حرف هم بزنه خودش خراب میشه ، بعدم با جنگ و دعوا تلویزیون دیگه درست نمیشه ....

عزیزم میدونم ولی باور کن ادم حرف هم بزنه خودش خراب میشه ، بعدم با جنگ و دعوا تلویزیون دیگه درست نمیش ...

باید مراعات کنن باید حواسشون به بچه هاشون باشه

حلال کنید چ صیغه ای هست

خداییش مگر اینکه طرف اینقدر مالدار باشه که تی وی براش مهم نباشه یکی دیگه بخره

باید مراعات کنن باید حواسشون به بچه هاشون باشهحلال کنید چ صیغه ای هستخداییش مگر اینکه طرف اینقدر مال ...

اره دیگه باید حواسشون باشه ولی نیست، من معتقدم اگه حواسشون باشه هم گاهی ی اتفاق میخواد بیوفته و هرکار بکنی میوفته...

دیگه استارتر باید بده تعمیرش کنن و یه محافظ صفحه هم براش بخره ...فوقش بتونه با اون خانواده هزینه را نصف کنن و پرداخت کنن