2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالی نداره عزیزم حق دارید عصبی باشید ولی شد دیگه این حس تورو ده برابرشو پدرومادرش دارن فقط چون دستشون تنگه ترسیدن حرفی از تعمیر و خرید بزنن ...الهی تن خودتون سلامت باشه ...من میگم خیلی هاش چشم و نظره باید دفع بشه و ای کاش ب اموال ادم بگیره ...شماهم خوب رفتار کردی ، هم نشون دادی ناراحت شدی و هم احترامشون را نگه داشتی ....

بستگی دارهاگه داشته باشن و ندن ناراحت میشماگه نداشته باشن بحثش جداس

اخه نداشته باشه هم نباید بگه حلال کن ما فردا صبح میریم. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

چی بگم بابا میرفت تو فامیل میگفت یه هفته تموم تحمل کردم گفتم ول کن بزار برن ولی فکر کنم دیگه نیان چو ...

خوب کاری کردی میخواستن ی بار ی لطفی بکنن ی شام سفارش بدن از اسنپ فود و شماروهم مهمون کنن ...

چی بگم بابا میرفت تو فامیل میگفت یه هفته تموم تحمل کردم گفتم ول کن بزار برن ولی فکر کنم دیگه نیان چو ...

هوووف هیچ فامیلی نمیگه فداسرت که تی وی شکست مطمئن باش خودشون از خجالت به کسی نمیگن

توله سگ هاشونو چرا جمع نمیکنن

فقط،میخام ریکشنت رو بدونم وقتی تلوزیون افتاد

هیچی من تو اتاق بودم یهو صدا اومد بعد رفتم دیدم داره بچه رو میزنه تلویزیون هم رو زمینه ققط گفتم عیبی نداره نزن بد میزدش خودشم گریش گرفته بود گفت ببخشید فردا میریم

اشکالی نداره عزیزم حق دارید عصبی باشید ولی شد دیگه این حس تورو ده برابرشو پدرومادرش دارن فقط چون دست ...

ن دیگه اینقدرم گذشت به درد نمیخوره طرف میتونه بگه بچه هاش بتمرکن یه جا حلال کن دیه چیه به اسی میگن انگار گلدون شکسته حرف 50 میلیون پوله

هیچی من تو اتاق بودم یهو صدا اومد بعد رفتم دیدم داره بچه رو میزنه تلویزیون هم رو زمینه ققط گفتم عیبی ...

دلم برا هردوتون سوخت...حالا چرا اومدن اصلا تفریح یا کار؟

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

چرا گذاشتین برن خب باید داد میزدی دعوا میکردی یا به خانوادشون میگفتین پولش هرجور شده میگرفتین ازشون تا ادم بشن توله هاشونو جمع کنن. متنفرم بچه مهمون بیاد اذیت کنه من بدون رو در وایسی بهشون تذکر میدم حتی با عصبانیت 

میدونی قیمتش چقدر شده الان چقدر ضرر زده