2777
2789

هیچ بی احترامی نکردم

ایشون انتظار دارن من برم و کاراشونو انجام بدم چون یکی از عروساش اینجوریه

تو یه حیاطیم هر موقع منو میبینه بخدا جواب سلامم بزور میده اینقدر ازم نفرت داره الکی😐

منم از بس فکر کردم و غصه خوردم واقعا دیوونه شدم که جرا اینجورین انگاره عقده دارن

بعضی وقتا یه کمکی بدین دیگه چه اشکالی داره

فکر کنین مادر خودتونه

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی وقتا یه کمکی بدین دیگه چه اشکالی دارهفکر کنین مادر خودتونه

اوایل کمک میدادم ولی فرق بین عروساش میزاشتو اصلا کارا و احترام من براشون اهمیت نداشت

منم تصمیم گرفتم به زندگی خودم برسم چون ایشون ظاهرا کلا با من مشکل دارن

براش کار هم بکنی همینه که هست عوض نمیشه

دقیقا اخه اوایل بخدا ۲ ساعت فقط حیاط میشستم چون حیاط بزرگ بود بعد چایی درست میکرد برا عروسا دیگش و اصلا انگار وظیفه میدونست کارامو

وقتی ی جا زندگی میکنی شرایط خیلی سخت میشه و ایشون هم معنی زندگی مشترک توی خونه رو نمیدونه و فکر میکنه چون شما ها جوون هستید باید کاراش انجام بدید . به نظرم بعضی روزا برو بگو کاری داری من برای کمک بیام با حرف آرومش کنی تا رو اعصابت نره و آرامش داشته باشی تا این تایم بگذره ازشون جدا بشی. خواهر منم تواون شرایط و واقعا خودشو داغون کرده 

دقیقا اخه اوایل بخدا ۲ ساعت فقط حیاط میشستم چون حیاط بزرگ بود بعد چایی درست میکرد برا عروسا دیگش و ا ...

برات دعا میکنم به زودی از اونجا بیای بیرون و تو خونه ی خودت شاد باشی

وقتی ی جا زندگی میکنی شرایط خیلی سخت میشه و ایشون هم معنی زندگی مشترک توی خونه رو نمیدونه و فکر میکن ...

ایشون اصلا مهرو محبت ندارن عزیزم

اوایل یه حیاطی داریم بزرگه وقتایی ک میشستمش ۲ ساعت فیکس طول میکشید و اصلا انگار وظیفه میدونست وقتی میشستمش

منم دیگ فقط ایوون خودمونو میشورم 

الان کلا لجه نگامم نمیکنه

اوایل کمک میدادم ولی فرق بین عروساش میزاشتو اصلا کارا و احترام من براشون اهمیت نداشتمنم تصمیم گرفتم ...

مثلا چیکار میکرد که فرق میذاشت؟

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
برات دعا میکنم به زودی از اونجا بیای بیرون و تو خونه ی خودت شاد باشی

کاش میشد آجی

واقعا سختمه ۱۰ روز ادم خوششه یه ماه با شوهرم بحثمون

هیچ لذتی از زندگی نمیبریم

مثلا چیکار میکرد که فرق میذاشت؟

من حیاطو میشستم و کاراشو انجام میدادم 

چایی درست میکرد نمیگفت اره بیا بخور یا خسته شدی

چایی میزاشت جلو اون عروساش ک میومدن

وقتایی ک با عروساش کنار هم هستیم اصلا منو هیچی حساب میکنه و فقط با اونا میگ میخنده

چشم ندارن برم خونه بابام.شوهرمو میشینن پر میکنن ک چرا میره خونه باباش میمونه و هزاران دخالت بیجا

کاش میشد آجیواقعا سختمه ۱۰ روز ادم خوششه یه ماه با شوهرم بحثمونهیچ لذتی از زندگی نمیبریم

میدونم گلم من خودم چند ماه با مادرشوهرم زندگی کردم اونم تو نامزدی...همسرم نمیتونست ازم جدا بمونه چند ماه خونه ی ما موندیم چند ماه خونه ی اونا...چهره ی واقعی مادرشوهرمو دیدم

ایشون اصلا مهرو محبت ندارن عزیزماوایل یه حیاطی داریم بزرگه وقتایی ک میشستمش ۲ ساعت فیکس طول میکشید و ...

یا باید بی تفاوت باشی رفتارش برات مهم نباشه و پیش خودت بگو میخوام چیکار مادرشوهرم از من خوشش بیاد. یا باید خرش کنی با شوخی حرفات بهش بزنی کع من چیکار کردم انقد از من بدتون میاد با خنده . ببینی چی میگه خودت پیش شوهرت مظلوم نشون بده بگو من مادرت دوست دارم مثل مادر خودم ولی نمیدونم چرا از من بدش میاد